19 vuotta ensimmäisestä virallisesta ottelusta

FC Lahden ensimmäisestä virallisesta ottelusta tulee kuluneeksi tänään 19 vuotta. Talvella 1997 Kuhnurit matkustivat Mikkeliin Ykköscupin otteluun Mikkelin Palloilijoita vastaan varsin pienellä, yhdentoista miehen ryhmällä, sillä flunssa-aalto oli pyyhkäissyt joukkueen yli. Mukaan mahtui myös vain 16-vuotias Petri Pasanen, joka luuti puolustuksen pohjalla täydet 90 minuuttia.

MP:tä vastaan syntyi myös FC Lahden ensimmäinen virallinen maali, kun ensimmäisen jakson puolivälissä Marko Niiranen syötti Miikka Lempiselle. Lempinen ei erehtynyt, vaan täräytti Kuhnurit 1-0 -johtoon. MP kuitenkin tasoitti toisen jakson alussa rangaistuspotkulla. Markku Raatikainen sai kunnian olla ensimmäinen FC Lahden maaliin virallisessa ottelussa osunut pelaaja. Kuhnurit kuitenkin kairasivat lopulta myös ensimmäisen voittonsa. Tällä kertaa Lempinen tarjoili Niiraselle ja lukemat taululla olivat 1-2.