placeholder

​Wiitta Oy ja FC Lahti näkyvään kumppanuuteen

Lahti ja Wiitta Oy ovat tehneet yhteistyötä jo jonkin aikaa, mutta tälle kaudelle yhteistyö nousee uudelle tasolle, kun Wiitta Oy:n logo tulee koristamaan FC Lahden pelipaitaa kaudella 2018.

Wiitta Oy on heinolalainen ruiskuvaluyritys, joka valmistaa asiakkaittensa tarpeiden mukaan korkealaatuisia teknisiä muovituotteita. Omalla tuotemerkillään Wiitta valmistaa putkiyhteitä viemärijärjestelmiin. Wiitta palvelee asiakkaitaan noin 30 työntekijän voimin ja toimittaa laatutuotteitaan ympäri maailmaa.

– Olemme innolla tukemassa FC Lahden työtä Veikkausliigassa. Rakkautemme muovia kohtaan saa yhteistyön myötä syvemmän merkityksen. On harmi, ettei takavuosien ’El Plasticoa’ nähdä tällä kaudella. Maailman suosituin urheilulaji liikuttaa paljon väkeä myös meidän työpaikallamme, kuten ympäri maailmaa yhteistyökumppaneidemme piirissä, joten näkyvyys FC Lahden paidassa tukee meidän markkinointiponnistelujamme. Tulevat Europelit tuovat lisäksi oman jännityksensä: Osuuko FC Lahden matkalle maita ja kaupunkeja, joissa meidän asiakkaamme toimivat,”

Wiitta Oy:n Toimitusjohtava Wille Viittanen veistelee.

– Kumppanuusverkostomme laajenee koko ajan ja FC Lahti koetaan nykyään vahvana brändinä ja luotettavana yhteistyökumppanina. On hienoa saada menestyvä heinolalainen yritys verkostoomme mukaan ja olla heidän markkinoinnin tukena. Tästä lähtien FC Lahdesta puhutaan ”muoviseurana” vain sen takia, että Wiitta Oy on näkyvä kumppanimme eikä sen takia että seura on pelkkää muovia, FC Lahden myyntipäällikkö Jussi Länsitalo päättää.

Veikkausliigakausi 2018 alkaa 8.4. kun Lahden Kisapuistoon saapuu TPS.

Wiitta Oy – WE <3 Plastics AND FC Lahti