​Virta jatkaa FC Lahdessa

Eemeli Virta debytoi FC Lahden paidassa kaudella 2018. Hän oli mukana myös A-nuorten mestarijoukkueessa. Tällä kaudella Virta on pelannut kahdeksan ottelua ja kauden ensimmäinen maali syntyi edellisessä ottelussa FC Interin verkkoon. Yhteensä Virta on pelannut 36 liigaottelua FC Lahden paidassa.

Virta itse on tyytyväinen jatkosopimukseen. Hänestä on hyvä jatkaa tutuissa maisemissa. Hän kokee kehittyneensä parin vuoden aikana. Suurimman harppauksen hän on mielestään ottanut fyysisellä puolella.

– Minulla on loistavat fiilikset, että saan jatkaa tutuissa maisemissa vielä ainakin vuoden. Olen kehittynyt parin vuoden aikana vähän joka osa-alueella. Eniten olen kehittynyt fyysisellä puolella, johon on panostettu. Fyysiseen puoleen pitää silti vielä panostaa. Ensi vuonna minulta nähdään enemmän vauhtia, Virta hymyilee.

Eemeli Virran ja muun FC Lahden maaliputken jatkumista voi jännittää ensi keskiviikkona, kun FC Lahti kohtaa vieraskentällä IFK Mariehamnin. FC Lahden seuraava kotiottelu on maanantaina 14.9. kun Kuopion Palloseura saapuu stadionille.