​Viljami Isotalo FC Lahden takalinjoille

Isotalo siirtyy Lahteen yhteistyöseura FC Espoosta, jossa hän pelasi kuluneella kaudella 19 Kakkosen ottelua. Isotalo on 21-vuotias ja 185-senttinen. Hän on FC Kasiysin ja FC Espoon kasvatti.

Lahteen Isotalo siirtyy hyvillä mielin. Hän kertoo, että joukkueessa on hänelle entuudestaan tuttuja pelaajia, kuten Jasin Assehnoun, Altin Zeqiri ja Joona Tiainen. Myös seura ja kaupunki ovat nuorukaiselle tuttuja, sillä Isotalo on muutamaan otteeseen ollut harjoittelemassa FC Lahden liigajoukkueen mukana.

– Fiilikset ovat ihan hyvät. Olen aina tykännyt joukkueesta ja kaupungista. On mukavaa, että joukkueessa on jo entuudestaan tuttuja. Päävalmentaja Ilir Zeneli tuntee minut ja minä tunnen hänet, joten se helpottaa sopeutumista. Isäni suku on kotoisin Lahdesta, joten on mukava päästä pelaamaan sukulaisten ja tuttujen eteen, Isotalo lisää.

FC Espoon kapteeniksi noussut Isotalo tulee Lahteen jalat maassa. Hänen omien sanojensa mukaan kulunut kausi oli hieman rikkonainen. Vahvuudekseen nuorukainen mainitsee muun muassa kaksinkamppailut.

– Ensimmäiseksi pitää yrittää sopeutua. Kulunut kausi oli vähän rikkonainen. Yritän oppia ensimmäisellä kaudella mahdollisimman paljon ja kehittyä pelaajana. Vahvuutenani kentällä ovat muun muassa kaksinkamppailut ja yksi-vastaan-yksi -tilanteet, Isotalo kertoo.

Isotalon sopimuksen myötä FC Lahdella on koossaan 15 pelaajasopimusta.