​Toni Huuhka jättää FC Lahden

FC Lahdessa neljä vuotta valmentajana toiminut Toni Huuhka jää pois Lahden valmennuksesta. Hän debytoi FC Lahdessa pelaajana jo 2009. Valmentajana hän toimi sekä Toni Korkeakunnaksen ja Sami Ristilän valmennusryhmässä. Tulevaisuudessa Huuhka keskittyy opintojensa loppuunsaattamiseen.

– Hieman on haikeat fiilikset, mutta katseet ovat tulevaisuudessa. Yksi isoimmista tekijöistä on valmennus- ja testausopin opintoni Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Haluan suorittaa ne loppuun ja koen, että en pysty antamaan samaan aikaan FC Lahdelle kaikkeani, Huuhka kertoo.

Huuhka on päässyt näkemään FC Lahdessa paljon ja hänelle on jäänyt matkan varrelta paljon muistoja. Huuhka kokee, että hän on oppinut paljon Lahdessa ollessaan ja kehittynyt suuresti valmentajana.

– Ennen kaikkea olen saanut muistoja. Lisäksi olen saanut paljon oppia matkan varrella. Olen pystynyt kehittymään valmentajana siitä, mitä olin, kun tulin Lahteen. Siitä iso kiitos Toni Korkeakunnakselle ja Sami Ristilälle. Iso kiitos, että olen saanut mahdollisuuden työskennellä heidän kanssaan ja kaikista opeista, joita olen saanut, Huuhka aloittaa kiitoksensa.

Entisten päävalmentajien lisäksi Huuhka kiittää myös koko seuraa ja seurayhteisöä.

– Haluan kiittää koko seurayhteisöä. Iso kiitos pelaajille, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Kiitos myös muille valmentajille ja taustoille, sekä toimistolle, Huuhka kiittää.

FC Lahti kiittää Toni Huuhkaa ja toivottaa hänelle menestystä opintoihin ja tulevaisuuteen.