​Tommi Kautonen Lahden Reippaan päävalmentajaksi kaudeksi 2021

Päävalmentajaksi on valittu lahtelainen Tommi Kautonen. Kautosella on valmennusvuosia takana Veikkausliigassa ja Palloliitossa alle 21-vuotiaiden maajoukkueen peräsimessä. Samoin hän on pitkän linjan juniorivalmentaja.

Kautonen on Lahden Reippaan kasvatti ja saa nyt omien sanojensa mukaisesti kunniakkaan seuran, jolla on hieno historia, joukkueen luotsattavakseen.

– Tällä hetkellä Lahden Reipas kuuluu osaksi lahtelaista pelaajapolkua olemalla yksi palanen huippujalkapallossa esimerkiksi nuorten pelaajien kehityspolulla kohti lahtelaista ja suomalaista jalkapallohuippua, Kautonen taustoittaa Reippaan asemaa.

Lahden Reippaan tarkoitus on olla osa kokonaisuutta tarjoamalla pelaajille laadukas kakkosdivaritason joukkue. Tulevaa valmentajapestiä Kautonen odottaa hyvällä fiiliksellä.

– On siistiä palata kenttävalmennuksen pariin aikuisten joukkueen kanssa, Kautonen kommentoi.

Tommi Kautonen on tehnyt pitkän pelaajauran pääsarjassa muun muassa Lahden Reippaan ja FC Lahden paidoissa ja pelannut myös Suomen A-maajoukkueessa. Kautonen hyppää uuteen tehtäväänsä FC Lahden C14-joukkueen valmennuksesta.