placeholder

​Tomi Kult jatkaa Lahdessa

Kult on helpottunut jatkosopimuksestaan. Hän pääsee jatkamaan tutussa ympäristössä. Viime kaudelta hän nostaa kohokohtana maajoukkuepelit. Ensi kauden tavoitteekseen hän naulaa maalien tekemisen

– Minulla on helpottunut fiilis. Nyt on taas vuodeksi tekemistä ja pääsen jatkamaan tutussa ympäristössä. Kuluneen kauden kohokohta oli maajoukkuepelit. Työnteko ensi kautta varten on jo alkanut. Ensi vuonna olen kovempi ja parempi. Haluan pelata mahdollisimman paljon, tehdä maaleja ja kehittyä. Uskon, että Lahti kamppailee ensi kaudella kärkisijoista, miksi sitä muuten lähtisi edes kauteen pelaamaan, jos ei tavoittele kärkisijoja, Kult naulaa.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä on mielissään hyökkääjälupauksen sopimuksesta. Hän kertoo, että Kult on tehnyt paljon hommia. Ristilä on myös iloinen siitä, että oman kylän pojalle saatiin sopimus.

– Kult on nyt opiskellut vuoden elämää edustusjoukkueessa. Talven aikana katsotaan, että riittääkö Kultilla jo liigassa, vai nouseeko hän muuta kautta. Hienoa, että oman kylän poika jatkaa. Kult on kova tekemään hommia myös jatkossa, Ristilä kertoo.

Kult ja muut nuoret hurjat ovat nähtävissä helpoiten kausikortilla, jonka voit ostaa tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti