placeholder

​Tiketti on FC Lahden uusi lipunmyyntikumppani

Lipunvälittäjä Tiketti Oy ja FC Lahti ovat aloittaneet yhteistyön. Kummallakin osapuolella on tulevan kauden suhteen suuret odotukset, ja Tiketin sekä FC Lahden tavoitteena on lisätä kotiotteluiden yleisömääriä, tarjota asiakkaille laadukasta palvelua sekä tehdä lipun ostamisesta aiempaa helpompaa.

– FC Lahti on mahtava lisä alati kasvavaan urheiluseurojen joukkoon, joiden kanssa Tiketti toimii yhteistyössä! Haluamme yhdessä FC Lahden kanssa kehittää suomalaista urheilukulttuuria ja tarjota seuran faneille jatkossa yhä vaivattomamman tavan hankkia liput joukkueen kotiotteluihin.

Lahti on perinteikäs jalkapallokaupunki, jossa on vahva kannattajakulttuuri. Urheilu on parasta paikan päällä, ja tavoitteemme on taata nykyisille sekä tuleville FC Lahden faneille onnistuneita elämyksiä huippu-urheilun parissa! FC Lahti lähtee tulevaan kauteen hyvistä asetelmista ja odotammekin alkavaa Veikkausliigakautta jo innolla, kommentoi Tiketin myyntipäällikkö Antti Merenvainio alkavaa yhteistyötä.

Tiketti Oy on Suomen suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva lipunvälittäjä. Vuonna 1975 perustettu Tiketti on vuosien aikana kehittynyt lipunvälityksen edelläkävijäksi ja tapahtumamarkkinoinnin asiantuntijaksi, jonka asiakaslähtöisyys, luovuus, osaaminen ja monipuoliset työkalut palvelevat vuosittain tuhansia tapahtumia ympäri Suomea.