placeholder

​SEO Otteluennakko: Ilves – FC Lahti 20.6.2018

FC Lahti kohtasi perjantaina Turussa TPS:n. Lahtelaiset tulivat ryminällä otteluun ja loivat muutaman maukkaan maalipaikan. Maaleja ei kuitenkaan nähty. TPS sai jakson edetessä otetta ja Damjan Siskovski joutui Lahden maalillaan töihin. Ensimmäisen jakson lisäajalla TPS sai rangaistuspotkun. Elias Ahde upotti TPS:n johtoon pilkulta. Myös Lahti teki maalin ensimmäisen jakson lisäajalla, mutta se hylättiin.

Toinen jakso alkoi ryminällä. TPS kolisutteli Lahden maalin tolppia, mutta Siskovski ja maalipuut pitivät lukemat tiukkoina. Lahti tasoitti ottelun tunnin kohdalla kulmapotkusta. Hassan Sesay upotti kulmapotkun suoraan lipulta maaliin. TPS kuitenkin hallitsi ottelun loppua, eikä saanut maalipaikoista lisäosumia.

Tampereelle Lahti lähtee hieman siipirikkoisena. Puolustuksesta puuttuvat Timi Voutilainen, Kalle Taimi ja Igor Jovanović. Myös brassikärki Stênio on yhä sivussa. Mustapaidat saavat kuitenkin kentälle tasokkaan ryhmän.

Kotijoukkue Ilves kohtasi lauantaina Tammelassa Helsingin Jalkapalloklubin. Ilves puolusti tiiviisti ja kyttäsi totutusti vastaiskuja, joissa etenkin Marius Noubissi oli vahvana. Maaleja ei kuitenkaan Tampereella nähty, vaikka Ilves pääsi pelaamaan ottelun lopun miesylivoimalla. Kuumassa ottelussa Ilveksen pelaajat saivat paljon kolhuja, esimerkiksi Lahteakin edustaneen Jani Tanskan silmäkulma aukesi erittäin ikävän näköisesti.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kahdesti. Suomen Cupissa Lahti siirtyi jo 2-0-johtoon, mutta Ilves kampesi ottelun tasoihin. Liigassa joukkueet kohtasivat Kisapuistossa, jossa Henri Anier vei Lahden 1-0-johtoon. Pian maalin jälkeen virolainen sai toisen varoituksensa ja Lahti joutui taistelemaan vajaamiehisenä yli tunnin. Ilves ei kuitenkaan päässyt vaarallisille paikoilla ja lopulta Santeri Hostikan upea vapaapotkumaali lopetti Ilveksen pyristelyn.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet virallisissa otteluissa toisensa 15 kertaa. Lahti on voittanut otteluista viisi ja Ilves kuusi. Maalit ovat tasan 19-19. Lahti on onnistunut voittamaan Ilveksen Tammelassa vain kertaalleen, vuonna 2015, kun Mika Ääritalo ja Aleksi Ristola onnistuivat ottelun lopussa. Olisiko nyt aika jälleen vierasvoitolle?

Ilves – FC Lahti 20.6.2018 kello 18.30 Tammelan stadionilla!

Kaikki FC Lahden vieraspelit näkyvät Iloisessa Kulkijassa!

Kaikki Veikkausliigaottelut Ruutu + -palvelusta. Tilaa Ruutu + osoitteesta https://kauppa.ruutu.fi/veikkausliiga2018 ja käytä tilatessasi koodia FCLAHTI2018.