placeholder

​Risto Luomanen valittiin Uudenmaan piirihallitukseen

Luomanen on FC Lahden seurahistorian ensimmäinen edustaja Uudenmaan piirihallituksessa. Edessä on todella tärkeitä asioita. Ensi tammikuun liittokokouksesssa valitaan Palloliitolle uusi puheenjohtaja sekä luodaan suuntaviivat toiminnallisesti ja hallinnollisesti uudistuvalle Palloliitolle.

Palloliton kehitysohjelma – Seurojen Palloliitto on pitkän valmisteluprosessin jälkeen menossa hyväksyttäväksi tammikuun liittokokoukseen. Piirin ja piirihallituksen rooli uudistuksen valmistelussa ja sen lopullisessa hyväksymisessä on merkittävä. FC Lahti haluaa olla aktiivisena viemässä muutoksia läpi.

Pitkän uran juniorijalkapallossa tehnyt Luomanen oli otettu vahvasta kannatuksesta, jonka hän sai kaikilta Lahden seuroilta ja monilta Lahden lähialueen seuroilta.

– Kun minua pyydettiin mukaan useammaltakin taholta niin katsoin, että nyt jos koskaan on oikea hetki olla viemässä suomalaista jalkapalloa hyvään suuntaan, Luomanen kertoo.

– Oli suuri kunnia, että luottamus oli näin vahvaa sekä se että lahtelainen futisyhteisö oli takanani. Tuntui siltä, että jonkinlaista tuoretta ajattelua ja uudistusta kaivattiin.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas puolestaan palkittiiin Uudenmaan piirin syyskokouksessa vuoden valmentajana.