placeholder

​Patrick Rakovsky jatkaa Lahdessa

Tällä kaudella Rakovsky on torjunut lahtelaisille pisteitä useaan otteeseen. Hän on pelannut Mastokaupungin ylpeyden paidassa seitsemän Suomen Cupin ottelua ja kaikki 22 liigaottelua. Liigassa nollapelejä on kasassa kahdeksan ja esimerkiksi kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan hän torjui kaksi rangaistuspotkua.

Rakovsky itse on tyytyväinen jatkosopimukseen. Hänen mukaansa kausi on ollut samalla hyvä ja huono, eikä hän ole täysin tyytyväinen myöskään omiin otteisiinsa. Rakovsky kertoo, että on jo tottunut suomalaiseen rytmiin.

– Olen iloinen, että seura luottaa minuun. Haluan näyttää kentällä, että olen sen luottamuksen arvoinen. Haluamme pelata loppukauden tappioitta ja olla seitsemänsiä ja päästä Eurooppaan. Kausi on tähän mennessä ollut samalla hyvä ja huono. Välillä olemme pitäneet nollapelin, mutta välillä olemme päästäneet aivan liikaa maaleja. Aluksi minun oli vaikea tottua siihen, että pelaamme tekonurmella ja heti perään nurmella. En ollut ikinä ennen pelannut tekonurmella. Myös uusi puolustus on aina hetken aikaa vaikea, mutta nyt on jo helpompaa ja olen tottunut rytmiin. On hienoa jatkaa täällä, Rakovsky päättää.

Patrick Rakovskyn kummiyrityksenä on tällä kaudella toiminut Pub Iloinen Kulkija.