​Ottelujärjestelyt FC Lahti – RoPS -ottelussa

Perjantainen FC Lahti – Rovaniemen Palloseura -ottelu järjestetään yhä poikkeavin järjestelyin. Pääkatsomo on jälleen jaettu neljään erilliseen sektoriin, joissa jokaisessa on erilliset palvelut ja erilliset sisäänkäynnit. Jokaiselta palvelualueelta löytyy myös erilliset anniskelualueet.

Kotikannattajat sijoittuvat sektoriin 1. Vieraskannattajille on puolestaan varattu tilat sektorista 4. Myös aurinkokatsomo on käytössä ja sisäänkäynti aurinkokatsomoon tapahtuu Janssonin hiihtäjäpatsaan kupeesta. Aurinkokatsomoon ei myydä erillisiä ennakkolippuja, vaan se täytetään saapumisjärjestyksessä. Aurinkokatsomosta löytyvät kioskipalvelut ja junnufanikatsomo.

Mikäli haluat varmistaa paikkasi jossain tietyssä sektorissa, saavuthan paikalle ajoissa. Portit aukeavat tuntia ennen ottelua, eikä saavuttuasi ottelutapahtumaan voi enää vaihtaa sektoria. Ottelun alun lähestyessä täytämme sektoreita tasaisesti, jotta voimme varmistaa riittävän väljyyden. Pääkatsomossa on merkitty keltaisilla teipeillä istumapaikat, joita noudattamalla varmistamme riittävän väljyyden.

Saavuthan ottelutapahtumaan vain terveenä. Huolehdithan käsihygieniasta ja turvaväleistä koko ottelutapahtuman ajan. Jokaisella palvelualueella on tarjolla käsidesipisteitä, joten hyödynnättehän niitä.

Jotta voimme varmistaa turvallisen ottelutapahtuman ja hallitun poistumisen, suljemme portit hyvissä ajoin ennen ottelun päättymistä. Poistuminen ottelutapahtumasta tapahtuu sektoreittain. Istuthan omalla paikallasi kuuluttamon ohjeita seuraten ja poistut tapahtumasta vasta luvan saatuasi.

Perjantain ottelutapahtumassa M-Room tarjoaa ilmaisia korvakarvojen vahauksia, parran ja hiusten trimmauksia ja siistimisiä sektoreissa 2 ja 3.