placeholder

​Otteluennakko: VPS – FC Lahti

Alavireisesti viime viikot pelannut FC Lahti on kokenut kolme perättäistä tappiota, mutta europaikka on edelleen mahdollinen, koska muut joukkueet ovat samaan aikaan menettäneet pisteitä. Kuhnureiden sapluuna loppukauteen onkin yksinkertainen: jäljellä on kaksi peliä, niistä tarvitaan kaksi voittoa ja kuusi pistettä, jotta paikka europeleihin ensi kaudeksi aukeaa.

– Meillä on vaikea jakso menossa ja kaikki kissan yhdeksän henkeä on nyt käytetty. Homma on vielä omissa käsissä, mutta ihan hyvä ei enää riitä. Meidän pitää pelata todella hyvin, että pääsemme tavoitteeseen. Siihen tarvitaan kaksi voittoa, päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää.

– Nyt on ravisteltu itse kukin pois mukavuusalueelta, niin valmennus kuin pelaajat. On tuloksenteon aika, hän jatkaa.

Perjantaina vastassa on VPS, jolla on ollut haasteellinen syksy. Joukkue ei ole voittanut otteluakaan 14 peliin eli kohta kokonaiseen kolmeen kuukauteen. Keskikesällä vielä visusti mitaleista taistellut joukkue on valahtanut sarjataulukossa yhdeksänneksi.

Ottelussa jäähyväiset Vaasan kotiyleisölle jättää joukkueen kippari Veli Lampi, joka on tehnyt kunnioitettavan uran ulkomailla ja Suomen A-maajoukkueessa. Puolustaja ilmoitti lopettavansa uransa tähän kauteen.

– ”Veka” on hieno pelaaja ja todellinen herrasmies niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Iso hatunnosto, hieno ura, Korkeakunnas kehuu.

FC Lahti lähtee Vepsua vastaan hyvässä terveystilanteessa. Igor Jovanovic on taas pelikunnossa ja Stenio on kärsinyt pelikieltonsa. Kalle Taimi jatkaa edelleen sairastuvalla.

VPS – FC Lahti pelataan 20.10. Vaasan Elisa Stadionilla klo 18.30. Ottelu on katsottavissa suorana IS Extra ja Ruutu+ palvelussa. Pääset striimin pariin tästä:

Laita vedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea:

Tunnusta väriä! FC Lahden fanituotteet kätevästi verkkokaupastamme > seamchip.fi/fclahti