placeholder

​Otteluennakko: JJK – FC Lahti

FC Lahden komea tappioton putki katkesi juuri ennen maaotteluataukoa. Tappiot tulivat SJK:lle ja PS Kemille. Joukkue on maaottelutauon aikana pitänyt pienen tauon, mutta myös harjoitellut tiiviisti. Maajoukkuetehtävissä kävivät Paavo Voutilainen, Santeri Hostikka, Mikko Kuningas ja Henri Anier.

– Meillä on takana hyvä viikko harjoituksissa, joissa on ollut paljon keskittynyttä ja motivoitunutta porukkaa. Osalla pelaajista oli tänään niin kovat pelihalut, että piti ihan toppuutella, kertoo päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Tämä kuulostaa hyvältä, sillä FC Lahdella on edessään kova loppurutistus. Kautta on jäljellä yhdeksän ottelua ja Kuhnurit on sarjassa toisella sijalla. Mitalitaiston kannalta olisi tärkeää palata takaisin voittokantaan kiinni.

– Hyvältä näyttää ja valmiita ollaan. Meillä alkaa kova puristus ja jokainen piste on elintärkeä kohti tavoitetta. Jokaista peliä lähdemme tietysti voittamaan. Se on selvää, ”Toke” painottaa.

JJK on ollut läpikauden sarjajumbona, mutta missään tapauksessa pelistä ei ole tulossa läpihuutojuttua. JJK kaatoi kotonaan PS Kemin muutama kierros takaperin ja viime kierroksella joukkue aiheutti jättiyllätyksen kaatamalla SJK:n vieraskentällä murskalukemin 4-0. Kettupaidat ovat osoittaneet, että putoamistaistelu on kaikkea muuta kuin ohi.

– Varmasti saamme tosi kovan vastustajan, jonka itseluottamus on noussut hyvien tulosten myötä. JJK on tällä hetkellä todella motivoitunut joukkue, Korkeakunnas tietää.

Edellisellä visiitillä Jyväskylässä FC Lahti haki 3-1 voiton, joka tuli hyvällä toisen puoliajan esityksellä. Nyt pitää olla valmiita heti alkuvihellyksestä saakka.

– Meillä tulee olemaan pallo vastustajaa enemmän, mutta meidän pitää olla tarkkana kenttätasapainon kanssa ja olla riittävän nopeita ratkaisuissa. Emme saa olla passiivisia, ”Toke” painottaa.

FC Lahden terveystilanne on hyvä, mutta kysmysmerkkejä on ilmassa. Maalivahdin Aleksandr Vasjutinin pelikunto ratkeaa vasta ottelupäivänä. Masa Malen loukkasi itseään viimeistelyharjoituksissa, eikä ole näin käytettävissä Jyväskylässä.

JJK – PS Kemi pelataan torstaina 7.9. klo 18.30 Harjun Stadionilla. Ottelu on katsottavissa suorana IS Extra ja Ruutu+ palvelussa. Pääset striimin pariin tästä:

Laita vedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea:

Tunnusta väriä! FC Lahden fanituotteet kätevästi verkkokaupastamme > seamchip.fi/fclahti