placeholder

​Otteluennakko: FC Lahti – PS Kemi

FC Lahti kohtaa kemiläiset kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa. Takana ovat myös perättäiset voitot HIFK:ta ja JJK:ta vastaan. Samalla sarjasijoitus on noussut neljänneksi.

Erityistä ilonaihetta on tuonut maalihanojen aukeaminen, sillä FC Lahti on heiluttanut verkkoa kolmessa edellisessä ottelussa yhteensä kahdeksan kertaa. Ei siis ole ihme, että FC Lahti lähtee tiistaina PS Kemin kimppuun luottavaisin mielin.

– Voitot tuovat lisää hyvää fiilistä, se on selvä. Oleellisinta on pysyä tällaisessa ottelutahdissa henkisesti virkeinä. Jalat kyllä jaksavat, mutta pään pitää pysyä mukana, päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää.

Ratkaisijoita on löytynyt viime otteluissa laajalta rintamalta. Loorents Hertsi on osunut kolme kertaa kahdessa edellisessä ottelussa. Maaliin makuun ovat päässeet myös Santeri Hostikka, Stenio ja Marko Simonovski.

Yksi muista onnistujista viime otteluissa on ollut 17-vuotias keskikenttämies Oskari Kekkonen, joka on noussut Aleksi Paanasen ja Hendrik Helmken vaivojen vuoksi suureen rooliin.

– ”Osku” on sellainen pelaaja, joka rakastaa haasteita. Hänen päätään ei palele ja tämä on ollut tiedossa. Silti se on hieman yllättänyt, miten kypsästi hän on esiintynyt, ”Toke” kehuu nuorta suojattiaan.

Tiistain haasteena oleva PS Kemi on Lahdelle tuttu vastustaja vajaan kahden viikon takaa, kun ottelu Sauvosaaressa päättyi 1-1 tasapeliin. Tämän jälkeen kemiläiset ovat hävinneet SJK:lle ja pelanneet tasan RoPS:n kanssa.

– Tiedämme mitä on vastassa ja kova työ on taas edessä. Meillä jäi Kemin reissulta hampaankoloon, pari pistettä jäi ottamatta, joten on aika kuitata ne velat.

FC Lahti – PS Kemi pelataan tiistaina 4.7. Lahden Stadionilla klo 18.30. Ottelu on katsottavissa livenä IS Extra ja Ruutu+ palvelussa. Pääset striimin pariin tästä:

Laita vedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea:

FC Lahden kausikortit saat myös kätevästi verkkokaupastamme: https://www.seamchip.fi/fclahti