placeholder

​Otteluennakko: FC Lahti – FC Flora 20.1.2018

FC Lahti avasi kautensa viime lauantaina Tuusulassa 4-3-voitolla Pallokerho Keski-Uusimaasta. Maalin makuun pääsivät Tomi Kult, Nuutti Laaksonen ja Fareed Sadat, joka onnistui kahdesti. Lahti pelasi laajalla rintamalla ja mukana oli paljon nuoria pelaajia. Floraa vastaan Lahti saa käyttöönsä maajoukkuemiehet Henri Anierin, Kalle Taimen ja Santeri Hostikan. Spimuksettomista pelaajista ovat mukana Ville Ahola, Nuutti Laaksonen, Berat Köse, Tim Martinen, Timi Voutilainen ja portugalilainen maalivahti Mickaël Meira.

Tallinnalainen FC Flora nappasi viime kauden päätteeksi 11. mestaruutensa. Flora menetti talven aikana avainpelaajistaan Brent Lepistun Norjaan. Virolaiset ovat pelanneet jo kaksi harjoitusottelua tämän vuoden aikana. Paide Linnameeskond kaatui puhtaasti 4-0 ja FCI Levadia kaatui puolestaan 2-1. Maalintekijöinä toimivat Karl Mööl, Erik Sorga, Suomessakin pelannut Gert Kams, Markus Poom, Herol Riiberg ja Kristjan Kask. Viime kauden maalitykki Zakaria Beglarišvili on vielä maaleitta. Virossa kausi alkaa aiemmin kuin Suomessa, jo helmikuun ja maaliskuun taitteessa, joten Flora tarjoillee Lahdelle erittäin tiukan ja valmiin vastuksen.

FC Lahti ja Flora kohtasivat viimeksi 2015. Tuolloin harjoitusottelu Mukkulassa päättyi tallinnalaisten 2-0-voittoon. Floran maaleista vastasivat Sakari Tukiainen ja Irakly Logoua. Lisämausteen otteluun tuo kenties se, että FC Lahden tähtikärki Henri Anier on juuri FC Floran kasvatti.

Samana päivänä Mukkulan hallissa kohtaavat myös FC Lahden A-juniorit ja FC Floran alle 21-vuotiaiden joukkue. Molempiin otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa katsomaan, onnistuuko Lahti maksamaan kalavelkansa Floralle.

FC Lahti – FC Flora 20.1.2018 kello 17.00 Mukkulan kuplassa!
FC Lahti A – FC Flora U21 20.1.2018 kello 15.00 Mukkulan kuplassa!

FC Lahden kausikortteja saa ostettua 175 euron hintaan vielä yhden viikon ajan, jonka jälkeen kausikortin hinta kohoaa normaaliin 200:aan euroon. Kausikortteja saat ostettua FC Lahden toimistolta Urheilukeskuksesta, sekä FC Lahden verkkokaupasta.