placeholder

​Otteluennakko: FC Inter – FC Lahti

Ottelu on Kuhnureille jo kolmas kahdeksan päivän sisään, mutta hieman väsyneisiin jalkoihin on varmasti tullut lisää pontta kahden edellisen ottelun tuloksista. Voitto IFK Mariehamnista ja tasapeli HJK:sta kerryttivät kassaa neljällä pisteellä, joka on oikein hyvä potti hallitsevaa mestaria ja nykyistä sarjakärkeä vastaan.

Seuraava haaste tulee kuitenkin jälleen olemaan vaikea, sillä FC Inter on materiaaliltaan yksi sarjan parhaista ja mielenkiintoisimmista. Varsinkin turkulaisten hyökkäys on nimivahva. Lahdessakin pelannut Njazi Kuqi on mättänyt jo viisi maalia ja tulitukea on antanut paluumuuttaja Timo Furuholm kolmella osumallaan. Lisäksi uusi hankinta Macoumba Kandji sai maalihanat auki viime kierroksella HIFK:ta vastaan.

– Heillä on paljon hyökkäyspään vaihtoehtoja. Valmentaja on myös kierrättänyt niin pelaajia kuin pelijärjestelmää ottelusta toiseen. Me kuitenkin odotamme ottelua innolla, sillä pääsemme pelaamaan hyvälle alustalle, jossa pääsemme noudattamaan omaa pelisuunnitelmaamme, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo.

Vaikka Interin hyökkäys on yksi sarjan tulivoimaisimmista, on joukkuetta leimannut epätasaisuus koko alkukauden ajan. Voittoa on seurannut joko tappio tai tasapeli, eikä joukkue ole napannut kotikentällään täyttä pistepottia sitten avauskierroksen.

FC Lahti lähteekin jatkamaan hyvää virettään ja pitämään huolen, etteivät pisteet jää Turkuun tälläkään kertaa.

– Koppi oli tänään päättäväisiä jätkiä täynnä. Luottavaisin mielin lähdemme haastamaan ennakkosuosikkia, ”Toke” heittää.

Lahtelaisille tuttu pelaaja löytyy myös Interin tolppien välistä, sillä Henrik Moisander edusti kuhnuripaitaa kaudet 2014-16 voittaen Veikkausliigan pronssia.

FC Lahden pelaajatilanne on hyvä, sillä ainoastaan Fareed Sadat ja Kalle Taimi ovat sivussa.

– Täysi lapullinen matkaa Turkuun, Korkeakunnas vakuuttaa.

FC Inter – FC Lahti pelataan keskiviikkona 31.5 Veritas Stadionilla klo 18.30. Ottelu on katsottavissa livenä IS Extra ja Ruutu+ palvelussa. Pääset striimin pariin tästä:

Laita vedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea:

FC Lahden kausikortit saat myös kätevästi verkkokaupastamme: https://www.seamchip.fi/fclahti