placeholder

​Mikko Viitikolle pitkä jatkosopimus

Viitikko itse on innoissaan jatkosopimuksesta, sillä hän on viihtynyt Lahdessa ja FC Lahdessa. Hän myöntää, että kaudessa on ollut hyvät ja huonot hetket, mutta korostaa, että paljon on vielä pelaamatta. Viitikko haluaa menestyä FC Lahden kanssa.

– Olen viihtynyt Lahdessa. Olen otettu, että seura näkee minussa potentiaalia kahden vuoden sopimuksen arvoisesti. Kulunut kausi on omalta osaltani mennyt ihan hyvin ja olen saanut vastuuta. Meillä oli kauden alussa lähes täysin uusi jengi, joten meillä on ollut välillä myös vaikeita hetkiä. Odotan innolla ensi kautta ja olisi mukava pelata Lahdessa europelejä. Tulevissa peleissämme on vielä paljon pelattavaa ja meillä on paljon panosta tällä kaudella, joten sen europaikan voi ottaa jo ensi kaudeksi, Viitikko vinkkaa.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä on tyytyväinen luottotopparinsa jatkosta. Hän kehuu vuolaasti Viitikkoa. Ristilä kertoo, että Viitikko on näyttänyt jokapäiväisellä tekemisellään, että hän haluaa menestyä.

– Viitikko on pelannut hyvän kauden. Hän on johtohahmo kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on vahva ilmassa ja hänellä on loistava vasen jalka. Pitkän loukkaantumisen jälkeen hän on osoittanut jokapäiväisellä työllään sen, että hän haluaa menestyä Lahden kanssa. Viitikko on myös erittäin pidetty henkilö joukkueen sisällä. Hän on ehdottomasti pelaaja, jonka haluamme pitää, Ristilä kehuu toppariaan.

Mikko Viitikko ja muut FC Lahden tähdet pelaavat vielä varmasti kaksi kotiottelua. Tulikuuma HIFK-ottelu on 28.9.2019 ja KPV-ottelu 6.10.2019.