placeholder

​Media-akkreditointi Eurooppa-liigan otteluun FC Lahti – FH Hafnarfjördur

Otteluun voi ilmoittautua ainoastaan töihin tulevat median edustajat. Ilman akkreditointia medialla ei ole pääsyä otteluun.


Akkreditointihakemuksen voit täyttää tästä linkistä.

Akkreditointi on auki ke 11.7. klo 20.00 asti. Myöhemmin tulleita akkreditointeja ei hyväksytä. Ilmoitamme hakemuksesi tuloksen sähköpostitse. Kaikki lomakkeen kentät ovat pakolliset täyttää.

Media accreditation

Journalists, photographers and TV crews need accreditation to enter UEFA Europa League qualification match FC Lahti – FH Hafnarfjördur 12.7.2018 at Lahti Stadium. Please fill in the form you will find link below before Wednesday 11.7. at 20.00 o’clock. Applications will not be accepted later.

You can do the media accreditation behind this link.


Median pelisäännöt FC Lahden euro-otteluissa

Median sisäänkäynti tapahtuu Lahden Stadionin pääsisäänkäynniltä, jossa sijaitsee erillinen teltta, josta voit hakea akkreditointisi. Varmistaudu turvatarkastukseen ja todistamaan henkilöllisyytesi.

Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville ja radiossa työskenteleville toimittajille sijaitsee oma mediakatsomo (Media Center) Lahden Stadionilla. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin mediakatsomoon tai erikseen medialle merkatuille paikoille.

Ottelun jälkeen pelaajahaastattelut tehdään stadionin kenttätasolla, pukukoppien välissä sijaitsevalla Mixed Zonella. Valmentajien lehdistötilaisuus käydään myös kenttätasolla sijaitsevassa erillisessä lehdistöhuoneessa.