placeholder

​Lindberg FC Lahti B:n päävalmentajaksi

Lindberg haluaa olla mukana kehittämässä pelaajia eteenpäin Veikkausliiga-tasolle ja vielä korkeammalle. Hän haluaa työskennellä lahtelaisen jalkapallon hyväksi. Lindberg odottaa innolla yhteistyötä Sami Ristilän ja Pekka Lagerblomin kanssa.

– Ammattilaisura päättyi Lahteen ja eturistiside jäi tänne, joten sen verran tuttu paikka. Vuodesta 2015 olen toiminut valmennuksessa. Tämän vuoden loppuun mennessä UEFA A -koulutus tulee loppuun. Minulla on iso rooli startata nuorien pelaajien kanssa ja viedä heitä kohti Veikkausliigaa ja suurempia kenttiä. Kaikki paukut laitetaan siihen, että FC Lahden edustus saa lisää osaavimpia pelaajia, Lindberg kertoo.

FC Lahti ja FC Reipas saivat Lindbergistä rekrytointivaiheessa paljon erittäin positiivista tietoa. FC Reippaan toiminnanjohtaja Jarkko Koskinen on tyytyväinen sopimukseen. Tavoitteena oli luoda ja palauttaa B-nuoriin FC Lahti -joukkue ja luoda kokonaisvaltainen pelaajapolku. B-nuorilla on myös käytettävissä FC Lahden liigajoukkueen valmennus, etenkin fysiikan osalta.

Samalla solmittiin FC Lahden ja FC Reippaan välillä uusi kaksikantasopimus. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

FC Lahti Akatemia järjestää try out -päivän uusille lupaaville pelaajille. B-junioreiden päivä on 16.10. ja A-junioreiden 17.10.

Ilmoittautuminen try outille tapahtuu täällä > https://www.fcreipas.fi/uutiset/105840/ilmoittaudu-a-ja-b-nuoriin-12-10-mennessa