placeholder

​Lahti pelaa sunnuntaina Umbro x Billebeino -paidoissa

– Umbron juuret ja sydän ovat jalkapallossa. Vuodesta 1924 lähtien Humphreysin veljesten perustama tuotemerkki on vaatettanut ja varustanut jalkapallojoukkueita ympäri maailmaa. Nykyään Umbro on tunnettu myös tyylikkäistä lifestyle-mallistoistaan. Kansainvälisten mallistojen lisäksi Umbrolle suunnitellaan mallistoja myös Suomessa. TeamWear, Sports, Performance ja Tribute -mallistot ovat loistava kokonaisuus, joista jokainen löytää omat suosikkinsa, Key Account Manager Aaro Eliasson aloittaa.

Umbro toimittaa tällä hetkellä pelipaidat muun muassa Englannin Valioliigaseura Evertonille, Bundesliigaseura Werder Bremenille ja hollantilaiselle PSV:lle. Maajoukkueista Umbro tekee peliasut muun muassa Jamaikalle. Suomessa FC Lahti on kahdella ylimmällä sarjatasolla ainoa Umbroon luottava seura.

– Billebeinon ollessa kiinnostunut collabo-mallistosta Umbron kanssa oli tähän helppo suostua. Billebeino on vakiinnuttanut asemansa suurena kotimaisena lifestyle-brändinä ja Umbro taas on tekemässä uutta nousua globaaleilla lifestyle-markkinoilla. Billebeinon kanssa Suomessa suunniteltu collabo-mallisto tavoittaa nyt kotimaan lifestyle-skenen ja tukee globaalia nousua. Umbron futistaustaan pohjautuen halusimme tehdä myös Umbro x Billebeino -pelipaita. Molemmilla oli kova halu saada tämä pelipaita Veikkausliigaan ja luonnollinen kumppani tähän oli Umbro-seura FC Lahti. Sunnuntain pelissä nähdään ensimmäinen maistiainen collabosta, kun kotijoukkue pukee päälleen eksklusiiviset Umbro x Billebeino x FC Lahti -pelipaidat, Eliasson hehkuttaa.

Billebeinon Ville Leino ja Juhani Putkonen olivat molemmat heti innolla mukana yhteistyössä. He olivat jo aiemmin miettineet, että he haluaisivat tehdä Umbron kanssa malliston. Umbro oli molemmille tuttu jo lapsuuden peleistä.

– Muistamme molemmat Ville Leinon kanssa Umbron lapsuutemme peleistä. Meillä oli junnuna aina Umbron kamat WP 35:ssä ja uusia asuja odotettiin joka vuosi suurella innolla. Kun tuli mahdollisuus tehdä collabo-mallisto Umbron kanssa, olimme heti Villen kanssa messissä. Tämä on osittain myös fiilistelyä lapsuuden futispeleihin, Billebeinon toimitusjohtaja Juhani Putkonen fiilistelee.

Billebeinoa Lahdessa myy FC Lahden yhteistyökumppani Kekäle.