​Lahtelaiskaksikko eFutisliigan huipennukseen

FC Lahden pelaajakaksikko Jerry Lagerblom – Jeremias Kosamo kaatoi viime viikolla tiukassa ottelussa HJK:n lukemin 5-4. Lagerblom voitti oman osansa puhtaasti 4-0 ja Kosamo onnistui jälkimmäisessä ottelussa pitämään isoveljensä aisoissa. Näin ollen Lahti meni yhteismaaleilla jatkoon. Tiistaista Inter-ottelua Lagerblom lähtee voittamaan suurella itseluottamuksella.

– Lähdin HJK:n Eemeli Simpasta vastaan sillä asenteella, että minun on pakko voittaa ja sain pelini pyörimään hyvin ensimmäisellä puoliskolla. Ehkä minun olisi pitänyt olla parempi hyökkäämään toisella puoliskolla, mutta olen tyytyväinen omaan peliini. Jerkosz taisteli hyvin veljeänsä vastaan, sillä tiesimme, että neljän maalin johto on aika pieni Jesse Kosamoa ja Eemeli Simpasta vastaan. Tuntui hyvältä onnistua studiolla, sillä viimeiset pari kertaa ovat olleet takkuisia, mutta nyt sain hyvän itseluottamusboostin jatkoon, Lagerblom summasi.

Muut jatkoon selviytyneet joukkueet ovat SJK, Haka ja FC Inter. Välierissä tiistaina kohtaavat kello 18.00 SJK ja FC Haka sekä kello 19.00 FC Lahti ja FC Inter. Välierien hävinneet joukkueet kohtaavat kello 20.00 alkavassa pronssiottelussa ja voittajat ratkaisevat mestaruuden kello 21.00 alkavassa finaalissa. Ottelut ovat katsottavissa vapaasti MTV-palvelussa, C Moressa, Telia TV:ssä ja Youtubesta. Tässä linkki studiolähetykseen

eFutisliiga on osa EA Sportsin maailmanlaajuista FIFA Global Series -sarjaa. Voittajalle on siis tarjolla Suomen mestaruus ja lisäksi sarjasta on mahdollisuus saada paikka eFutiksen MM-karsintaputkessa.

FC Lahden eFutisliigapelaajia vahvasti tukemassa Jimm’s. Katso Jimm’s PC-Storen tuoreimmat valikoimat tästä.