​Kultille jälleen kaksi maalia Kakkosessa

Reipas oli tauolla jo 2-0-tappiolla, mutta Kult kavensi ja Kasperi Heinonen tasoitti ottelun toisella jaksolla. Klubi karkasi viimeisellä kympillä uudestaan johtoon, mutta Kult tasoitti toisella osumallaan. Lopulta Klubi 04 voitti ottelun lukemin 4-3. Myös FC Lahden Lassi Forss pelasi Kultin tavoin täydet minuutit.

FC Lahti A kärsi sunnuntaina sateisessa Kisapuistossa karun 6-0-tappion. Edustusmiehistöstä olivat mukana Irfan Sadik ja Pyry Lampinen. Molemmat pelasivat täydet minuutit ilman merkintöjä pöytäkirjaan.

FC Lahti B puolestaan haki pisteet maali-ilottelusta helsinkiläistä sarjajohtaja PK-35:tä vastaan. Ottelu päättyi Lahden 6-5-voittoon. Tymek Kuzniarek iski kolme osumaa ja Onni Pekkanen kaksi. Yksi Lahden maaleista merkittiin PK-35:n omaksi maaliksi. FC Lahti kykeni kääntämään ottelun 5-1-tappioasemasta 6-5-voittoon vain reilussa puolessa tunnissa.

FC Lahden lainapelaajista keskikenttäpelaaja Matias Niuta pelasi täyden ottelun Kakkosessa NJS:n aiheuttaessa Jipolle kauden ensimmäisen tappion. Ykkösessä AC Kajaanin Tim Martinen pelasi 82 minuuttia Kajaanin hävitessä KTP:lle lukemin 5-4.