​Kalle Taimi maalinteossa A-maajoukkueessa

Taimi ehti alustaa Teemu Pukin maalin ottelun alussa. Ottelua oli takana reilut 20 minuuttia, kun Suomi sai rajaheiton jälkeen kaksi vetopaikkaa. Maltan maalivahti Andrew Hogg kuitenkin torjui eteensä kaksi ensimmäistä Suomen yritystä. Seuraavaan paluupalloon ehti ensimmäisenä Taimi, joka ampui rangaistusalueen kulmalta tulisesti pallon verkkoon ja Suomen 2-0-johtoon.

Kaikkinensa Taimi esiintyi ottelussa hyvin. Puolustaja pelasi 81 minuuttia. Lopulta Suomi voitti ottelun 5-0. Suomen muista osumista vastasivat Teemu Pukki, joka osui kahdesti, Pyry Soiri ja Fredrik Jensen.

FC Lahden pelaajille maaottelumaalit Suomen paidassa ovat harvinaista herkkua. Edellisen kerran FC Lahden pelaaja on ollut maalinteossa Suomen A-maajoukkueessa marraskuussa 2010, jolloin Jari Litmanen osui San Marinon verkkoon ollessaan vielä Lahden sopimuspelaajana.