placeholder

​Jovanovic tyytyväinen tasapeliin

Ensimmäisellä puoliskolla FC Lahti oli vaarallinen. Kuhnurit loivat paikkoja, liikkuivat hyvin ja olivat luovia lähellä maalia.

– Jos pelaat HJK:ta vastaan vieraissa, on tasapeli aina ok tulos Veikkausliigassa. Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli ongelmia ensimmäiset kymmenen minuuttia, eikä Henri Anierin loukkaantuminen tietenkään auttanut meitä, koska me tarvitsemme häntä, Jovanovic kertoi.

– Onnistuimme kuitenkin luomaan paikkoja ja pelasimme mielestäni hyvin, kun pääsimme rytmiin, hän jatkoi.

Toisella puoliskolla HJK otti kontrollin ottelusta. Jovanovic jäi ihmettelemään, miksi FC Lahti ei pystynyt tähän vastaamaan.

– En tiedä, miksi toiset puoliajat ovat meille vaikeita. Putosimme liian alas, olimme passiivisia, emmekä juosseet enää tarpeeksi. En ole ollenkaan tyytyväinen toiseen puoliskoon. Tässä meidän täytyy parantaa jatkossa, jos haluamme voittaa enemmän pelejä, Jovanovic kertoi.

Topparina jälleen kovaan pystypainiin joutunut Jovanovic valittiin ansaitusti ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Ei ole helppoa pelata HJK:ta vastaan. Heillä on paljon hyviä yksilöitä, jotka liikkuvat hyvin. Täytyi olla koko ajan hereillä, mutta pärjäsin ihan hyvin. Siihen voi olla tyytyväinen.

Samalla FC Lahden tappioton putki venyi 13 otteluun. Jovanovicin voitonjano ei ole kuitenkaan tyydytetty.

– Se on hyvin tietysti, mutta mietin myös, kuinka monta peliä noista olisimme voineet voittaa? KuPS ja RoPS olisi ainakin pitänyt voittaa. Meidän täytyy keksiä keinot, miten voimme kääntää tasaiset pelit voitoiksi, Jovanovic päätti.

FC Lahden seuraava haaste koittaa tulevana torstaina, kun FC Inter saapuu Lahden Stadionille vieraaksi.