placeholder

​Jerónimo Amione saapui Suomeen

Amionen ensivaikutelma kaupungista on positiivinen.

– Vau, tämä on uskomattoman kaunis kaupunki. Meksikossa ei ole tällaista lunta. Ihmiset ovat ottaneet minut hienosti vastaan. Olen erittäin innoissani ollessani vihdoin Suomessa ja tässä uskomattomassa kaupungissa. Olen valmis tekemään parhaani täällä tehdäkseni paljon maaleja ja auttaakseni joukkuetta kärkisijoille, Amione kertoo.

Amione on pelannut koko uransa Meksikossa. Hän on ollut Meksikon alle 23-vuotiaiden maajoukkueen mukana voittamassa Pan-Amerikan kisoissa kultaa. Amione kuvailee itseään nopeaksi ja vahvaksi pelaajaksi.

– Olen pelannut koko urani Meksikossa ja urani kohokohta on tähän mennessä Pan-Amerikan kisoissa voitettu turnaus. Minulle turnaus oli hyvä. Nyt minulla on mahdollisuus päästä näkemään toista maata ja liigaa. Pelaan mielelläni kärjessä tai vasemmalla laidalla. Olen nopea ja vahva vastaanottamaan ja pitämään palloa ylhäällä. Ja teen kaikkeni, jotta menestymme, Amione lupaa.

Meksikolainen Amione on ehtinyt tutustua hieman joukkueeseen ja seuraan. Hän on otettu saamasta vastaanotostaan. Sympaattisen meksikolaisen ensiesiintyminen mustapaidoissa saatetaan nähdä jo viikonloppuna, jos kansainvälinen siirto saadaan viimeisteltyä otteluun mennessä.

– Kaikki vaikuttaa mukavalta, joukkue, ihmiset, joita olen tavannut, stadion ja seura. Olen iloinen ja uskon, että tästä tulee meille hyvä vuosi, Amione hymyilee.

FC Lahti kohtaa lauantaina Suomen Cupin karsinnassa Helsingin IFK:n. Ottelu pelataan yleisöltä suljettuna, mutta FC Lahti ja Iloinen Kulkija järjestävät kisastudion Iloisessa Kulkijassa.