​Jalkapallon Paluu! Tuplaottelu Kisapuistossa

Tapahtuman järjestää Lahden Reipas ja molempiin otteluihin pääsee sisään Lahden Reippaan kausikortilla. Molempien otteluiden yleisömäärä on rajoitettu ja tapahtumaan otetaan sisään maksimissaan 500 henkilöä. Myytäväksi jää hyvin pieni erä lippuja ja ne maksavat kymmenen euroa. Lahden Reippaan kausikortteja on saatavilla FC Lahden verkkokaupasta ja FC Lahden toimistolta. Tapahtuman tuotto menee Lahden Reippaalle.

Tapahtumassa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia. Tapahtuman isäntänä toimii Skydda, joka jakaa halukkaille kasvomaskeja molemmissa otteluissa. Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle mahdollisimman aikaisin, jotta jonoilta vältyttäisiin. Paikan päälle saapuvien tulee huomioida riittävät turvavälit koko tapahtuman ajan. Käsidesipisteitä on sijoiteltu eri puolille tapahtuma-aluetta. Lahden Reipas on järjestänyt tapahtumaan myös anniskelualueen aurinkokatsomoon.

FC Lahden esiottelu Gnistania vastaan on FC Lahden viimeinen ottelu ennen 17.6. pelattavaa Suomen Cup-ottelua PeKaa vastaan.

Molempia otteluita voi seurata myös kotisohvalta, sillä Etelän-Suomen Sanomat streamaa ottelut suorana ja selostettuna.

Osta Lahden Reippaan tai FC Lahden ja Lahden Reippaan yhteiskausari tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti/lahden-reipas-kausikortti-2020