placeholder

​Irfan Sadikille jatkosopimus

Sadik on tyytyväinen jatkosopimukseensa. Hän kertoo, että on saanut haistella Veikkausliiga-ympäristöä kahden kauden ajan. Sadik haluaa tehdä töitä sen eteen, että olisi pelaava hyökkääjä ja tekisi tehoja myös liigassa.

– Allekirjoitin jatkosopimuksen hyvillä mielin. Työnteko jatkuu entistä kovemmin. Kaksi vuotta on nyt takana ja ne ovat olleet enemmän tai vähemmän haistelua ja olen nähnyt, mitä Veikkausliigassa vaaditaan. Ne vuodet ovat nyt takana ja tämä on se vuosi, milloin pitää tapahtua. Haluan olla se pelaava hyökkääjä ja tehdä tulosta ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa, Sadik kertoo.

Myös FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä pitää Sadikin tulevaa kautta vedenjakajana. Ristilä kehuu Sadikia hyväksi target-pelaajaksi, jolla on ominaisuudet huipulle. Myös Ristilä korostaa, että työnteon pitää jatkua, että Sadikin potentiaali lunastetaan.

– Tuleva kausi on Sadikille vedenjakaja. Nyt Sadikin pitää lunastaa paikkansa avauksessa ja pitää pystyä suorittamaan. Vahvaa target-pelaamista ja maaleja häneltä odotetaan. Sadikilla on ominaisuudet huipulle ja hän on erityyppinen, kuin muut suomalaishyökkääjät. Nyt teemme töitä sen eteen, että Sadik pystyy lunastamaan odotukset. Viime talvena Sadik kehittyi paljon ja nyt hän toivottavasti saa ehjän talvikauden, Ristilä kehuu nuorta hyökkääjäänsä.

Sadikin ja muut nuoret lahtelaiset näet halvimmillaan 59 eurolla. Osallistu kausarihaasteeseen tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti