placeholder

​Imbongo tuli Lahteen tekemään maaleja

Imbongo oli kuullut Lahdesta agentiltaan ja hänelle tarjoutui uusi haaste Lahdesta. Lahteen hän tulee tekemään maaleja ja voittamaan otteluja. Imbongo odottaa, että joukkue ja hän itse aloittaa kautensa hyvin.

– Pelasin Saksassa hyvin ja minulle tuli maaleja ja syöttöjä. Valmentaja vaihtui ja oli shokki, etten pelannut enää. Se on kuitenkin jalkapalloa. Halusin lähteä ja juttelin agentilleni. Hänellä oli tuttu pelaaja Lahdessa. Uusi maa, uusi haaste, joten ajattelin, että miksi ei? Odotan, että joukkue aloittaa kauden hyvin. Haluan itse tehdä alkuun heti maaleja ja syöttöjä, Imbongo odottaa.

Imbongo kuvaa itseään hyväksi pallon kanssa. Yhdeksi vahvuudekseen hän kuvaa yksi-vastaan-yksi -tilanteet. Imbongo uskoo, että FC Lahti tulee kaudella puhaltamaan hyvin yhteen hiileen ja voittaa muun muassa sitä kautta otteluita.

– Olen hyvä pallon kanssa. Olen hyvä kuljettamaan ja ammun molemmilla jaloilla. Olen viileä kaveri haastoissa ja maalintekosektorilla. Tulin tänne tekemään maaleja ja voittamaan otteluita. Olen taistelijavoittaja. FC Lahti puhaltaa yhteen hiileen ja on taisteleva jengi. Meillä tulee olemaan kivaa. Odotan vain, että pääsen juhlimaan maaleja kannattajien kanssa, Imbongo kertoo.

Imbongon pelinumero tulee olemaan tulevalla kaudella 28.

Imbongo ja muut FC Lahden tähdet ovat tulessa seuraavan kerran Suomen Cupin karsinta-ottelussa Ilvestä vastaan Mukkulan kuplassa lauantaina 25.1.2020. Liput otteluun ovat myynnissä osoitteessa https://www.tiketti.fi/fc-lahti-ilves-mukkulan-kuplahalli-lahti-lippuja/66806