placeholder

​Hendrik Helmke FC Lahteen

Helmke on pelannut aikaisemminkin Suomessa, kaudella 2011 IFK Mariehamnissa ja kausilla 2013-2014 FF Jarossa. Veikkausliigapelejä miehellä on vyöllään 81 ja maaleja otteluissa on syntynyt 14. Kokemusta Helmkellä on myös Norjan pääsarjasta Tromsø IL:n paidasta.

Helmke on sopimukseensa tyytyväinen ja ensimmäiset tunnelmat uudesta seurasta ovat hyvät. Hän muistaa Lahden kovana vastustajana ja tuo nuoreen joukkueeseen kokemusta. Helmke odottaa jo tulevaa kautta ja haluaa menestyä Lahdessa.

– Olen ollut Suomessa aikaisemminkin, joten tiedän minne olen tulossa. Lahteen tuon kokemusta ja haluan auttaa nuoria pelaajia päivittäisessä tekemisessä. Olen erittäin motivoitunut ja tiedän, että jos pystyn pelaamaan sillä tasolla kuin viimeksi Suomessa pelatessani, pystyn auttamaan joukkuetta. Ensin tehdään kuitenkin töitä, Helmke kertoo.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottaa uuden pelaajansa vastaan riemuiten. Korkeakunnaksen mukaan Helmke on näyttänyt jo harjoituksissa olevansa todellinen vahvistus joukkueelle.

– Olen todella iloinen, että saamme tämän tasoisen pelimiehen joukkueeseen. Helmke oli Veikkausliigasta lähtiessään mielestäni sarjan paras. Helmken fysiikka ei ole vielä ihan parhaimmillaan ja hänen pelaamattomuutensa näkyy, mutta menemme rauhassa sen suhteen. Tässä on vielä aikaa laittaa se puoli kuntoon, Korkeakunnas analysoi uutta vahvistustaan.

Helmken sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 20 pelaajasopimusta.

FC Lahden kausikortit >> https://www.seamchip.fi/fclahti/kausikortti

Liput FC Lahden Suomen Cup-otteluihin >> http://www.ticketmaster.fi/artist/fc-lahti-lippuja/917468