placeholder

​FC Lahti yhteistyöhön Lahden Pysäköinti Oy:n kanssa

FC Lahti on tehnyt sopimuksen Toriparkkia hallinnoivan Lahden Pysäköinti Oy:n kanssa pelipäiväpysäköinnistä. Pelipäivinä auton saa Toriparkkiin halvalla. Autoilevat asiakkaamme saavat tuntuvan parkkiedun tuodessaan parkkilipukkeen leimattavaksi Kisapuiston punaisiin myyntikontteihin. Parkkilipukkeen tuntihinta putoaa 50 senttiin tunnilta koko Toriparkin pysäköinnin ajaksi. Etu on voimassa jo huomisen Ilves-ottelussa ja jatkuu koko kauden ajan.

Ilves-otteluun on tarjolla 10 euron lippuja aurinkokatsomoon. Niiden myynti tapahtuu vain Lyseonportilla. Pääkatsomoon myydään lippuja normaaliin hintaan ja vain olympiaportilla. Katsomoista ei ole kulkua toiselle puolen alennettujen lippujen takia.

FC Lahden kannattajakatsomo on pääkatsomon Olympiaportin puoleisessa päässä. Vieraskannattajat on puolestaan sijoitettu aurinkokatsomon vanhan linja-autoaseman puoleiseen päähän. Pääkatsomon huoltorakennuksen puoleisen päädyn viimeinen lohko on varattu junnukatsomoksi. Pääkatsomon keskimmäinen lohko on varattu VIP-vieraille.

Aurinkokatsomossa anniskelualue löytyy myös katsomosta otteluissa, jotka eivät ole korkean riskin otteluita. Aurinkokatsomon muut palvelut löytyvät ylätasanteelta. Pääkatsomon anniskelualue ja muut taukopalvelut ovat Olympiaportin puoleisessa päädyssä.

Kisapuistossa on korttimaksumahdollisuus, mutta johtuen Kisapuiston infrasta, toivomme ja suosittelemme varaamaan käteistä. Otteluihin kannattaa saapua ajoissa, sillä porteilla on turvatarkastus.

Ottelun viralliset jälkipelit käydään Iloisessa Kulkijassa, jonne haastatteluun saapuu maajoukkuetähti ja Iloisen Kulkijan kummipelaaja Kalle Taimi.