​FC Lahti United haastoi suurempiaan

United sai alkulohkossaan vastaansa ruotsalaisen IF Brommapojkarnan, joka on yksi Euroopan suurimpia junioriseuroja. Ottelun alku oli tasainen, mutta United joutui vajaalle ja Bromma sai rangaistuspotkun, josta ruotsalaiset rankaisivat. Vajaamiehinen United kykeni silti luomaan maalipaikkoja, mutta ruotsalaiset rankaisivat vielä kerran erikoistilanteesta aivan ottelun lopussa.

Alkulohkon toisessa ottelussa United sai vastaansa irlantilaisen St. Kevin’s Boysin. Ottelusta tuli maali-iloittelu, joka lopulta päättyi irlantilaisten 4-3-voittoon. Unitedin maaleista vastasivat Olli Turppo, Samuel Pasanen ja Lauri Koivunen. Alkulohkon päätösottelussa United kärsi tappion finaaliin edenneelle RCD Espanyolille.

Sijoitusotteluissa United kaatoi belgialaisen Genkin Taavi Koukkumäen ja Samuel Pasasen maaleilla. Islantilaista Breiðablikiä vastaan United pelasi maalittoman tasapelin. Koko turnauksen voitti Valencia CF.

United esiintyi turnauksessa ennakkoluulottomasti. Suomalaisjoukkue esiintyi edukseen ja joukkue oli täynnä onnistujia. Pelillisesti Lahti United oli koko turnauksen ajan vahva, mutta pienet huolimattomuudet viimeistelyssä estivät
korkeammat sijoitukset.