placeholder

​FC Lahti siirtyy Stadionille – ohjeita otteluun saapuville

Stadionin yläparkki ei ole käytössä ottelutapahtumien aikana. Yleisöpysäköinti on Messukeskuksen pysäköintialueella. VIP-pysäköinti on jäähallin hiekkakentällä. Lahden stadion on myös helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä.

Lipunmyyntikojuja stadionin edessä on kolme. Noudettavat liput löytyvät stadionin porttia lähimpänä olevasta kojusta. FC Lahti suosittelee lipun ostamista ennakkoon ruuhkien välttämiseksi. Saavuthan stadionille ajoissa, sillä porteilla on turvatarkastus. Käsiohjelmat ovat ostettavissa lipunmyyntikojuilta. Lisäksi käsiohjelmamyyjiä on stadionin sisäpuolella. Premiumkausikortin käsiohjelmat ovat noudettavissa fanituotemyyntipisteeltä.

VIP-tilat ovat tutusti Stadionin toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti tiloihin on pääkatsomon pääovesta katsomon takaa. VIP-istumapaikat ovat pääkatsomon keskellä yläosassa. VIP-tilat aukeavat aina puolitoista tuntia ennen ottelun alkua.

Palvelupisteitä on lisätty pääkatsomon taakse. Myynnissä on tuttuun tapaan Merosen makkaraa, virvokkeita ja pientä purtavaa. HJK-pelissä on myynnissä myös Lihamukin syönnin MM-kisoista tuttuja lihamukeja.

Viime vuonna voimaan tullut uusi alkoholilainsäädäntö mahdollistaa anniskelualueen katsomoon myös Lahden stadionilla. Stadionilla on kaksi anniskelualuetta katsomossa. Toinen anniskelualue on keskiviivan kohdilla ja toinen on katsomon kaupunginpuoleisessa päädyssä A2-katsomon yläosassa. Lisäksi vieraskannattajille on varattu oma katsomoanniskelualue. Koko pääkatsomon takana oleva alue on myös anniskelualuetta. Alkoholituotteita ei voi myydä itse katsomossa ja anniskelukatsomot ovat tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi tarvittaessa.

– Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kotimaisesta huippufutiksesta, toivottaa otteutapahtumavastaava Simo Kokkonen.

FC Lahti – HJK 20.5.2019 kello 18.30 Lahden stadionilla!

Liput Tiketistä ennakkoon: https://www.tiketti.fi/fc-lahti-2019-kotipelit-lahden-kisapuisto-lahti-lippuja/60796