placeholder

​FC Lahti päätti harjoitusviikon

Itse ottelu päättyi 2-2-tasatulokseen. Maalintekijöiksi merkattiin Tomi Kult, Irfan Sadik, Herkko Kuosa ja Lassi Kovalainen. FC Lahden sopimuspelaajista minuutteja saivat Sadikin ja Kultin lisäksi Santeri Hostikka, Paavo Voutilainen, Oskari Kekkonen, Eemeli Virta, Santeri Pakkanen ja Joona Tiainen.

FC Lahden valmennustiimiin liittynyt Sami Ristilä oli tyytyväinen viikon antiin. Harjoituksissa nähtiin paljon energiaa. Samalla valmennusjohto pääsi tutustumaan yhteistyöseurojen pelaajiin. Ristilä itse pääsi lisäksi tutustumaan FC Lahden tiloihin ja toimintatapoihin.

– Treeniviikolla oli paljon energiaa. Pääsimme näkemään pelaajia ja tutustumaan heihin. Muutamia mielenkiintoisia nimiä jäi mieleen. Kaiken kaikkiaan viikko oli täynnä hyvää tekemistä, Ristilä avasi.

FC Lahden lupaava keskikenttämies Oskari Kekkonen pelasi noin 45 minuuttia valkoisissa pelanneen joukkueen riveissä. Hän oli tyytyväinen päästessään takaisin tositoimiin. Nuorukaisen ensi kesän tavoitteena on saada peliaikaa.

– Hyvältähän se harjoittelu ja pelaaminen tuntuu pitkästä aikaa, kun olemme huilanneet jo tovin. Nyt on taas pienen tauon aika. Menen jouluksi Kotkaan ja tammikuussa alkaa työnteko. Haluan pelata ensi kaudella, joten töitä pitää tehdä sen eteen, Kekkonen kertoi.

FC Lahden tuore sopimuspelaaja Eemeli Virta pelasi puolestaan mustiin verhoutuneessa joukkueessa, joka koostui enimmäkseen A-junioreista. Virta oli tyytyväinen harjoitusviikkoon ja siihen, miten hänet on otettu FC Lahdessa vastaan.

– Harjoitusviikko oli hyvä. Pääsin tutustumaan pelaajiin, jotka ottivat minut hienosti vastaan. Itse ottelu oli mielestäni hyvätempoinen. Oli myös hienoa huomata, että pystyimme laittamaan kampoihin toiselle joukkueelle, jossa pelasi enemmän sopimuspelaajia ja nuoria yhteistyöseuroista, Virta analysoi.

FC Lahden pelaajat jäävät tammikuun alkuun asti kestävälle joululomalle, mutta toimisto on vielä auki seuraavan viikon.