placeholder

​FC Lahti Menace voitti historiansa ensimmäisen SM-mitalin

Lokakuun aikana jalkapallokausi huipentui ja viimeisellä sekunnilla tehdyllä maalilla FC Lahti juhli neljättä sijaa ja pääsyä eurokentille kaudella 2018. Myös eSports-joukkueella FC Lahti Menacella riitti juhlittavaa lokakuussa, sillä joukkue voitti historiansa ensimmäisen SM-mitalin. Alla pieni yhteenveto menneistä ja tulevista tapahtumista.

Grail Quest, Turku
Pelit: Overwatch ja League of Legends

Grail Quest pelitapahtuma Turun Gatorade Centerissä pelattiin 19.- 21.10.2017. Kyseisessä tapahtumassa pelattiin eri pelien elektronisen urheilun SM-kisat. FC Lahti Menace oli edustettuna joukkueineen kahdessa eri pelissä, Overwatch ja League of Legends.

FC Lahti Menacen Overwatch -joukkue aloitti valmistautumisen kaksipäiväisellä harjoitusleirillä Kilpapelikeskus Scoressa Helsingissä. Harjoitusleirillä joukkue pääsi harjoittelemaan tiiviisti yhdessä ja hiomaan pelistrategiaa turnausta silmällä pitäen. Grail Quest pelitapahtumaan lähdettiin korkein tavoittein eli turnauksen voitto mielessä. Joukkue voitti alkulohkonsa, mutta hävisi tiukan ottelun jälkeen välieräottelunsa ja sijoittui loppujen lopuksi kolmanneksi. Turnauksen kolmas sija toi FC Lahti Menacelle 300€ rahapotin.

FC Lahti Menacen League of Legends -joukkue taisteli samaisessa Grail Quest tapahtumassa Suomen mestaruudesta. Elektronisen urheilun SM-kulta oli lähempänä kuin koskaan, mutta pienet virheet kuitenkin kaatoivat finaalin BGS:n puolelle ja FC Lahti Menace sijoittui lopulta komeasti hopealle.

Insomnia XIX, Pori
Pelit: CS:GO

Insomnia pelitapahtuma järjestettiin viikonloppuna 26. – 29.10.2017 Porissa. Tapahtumassa oli yhteensä 800 konepaikkaa ja siellä pelattiin muun muassa Counter-Strike: Global Offensive -turnaus. FC Lahti Menacen joukkue lähti haastajan asemissa kovatasoiseen turnaukseen. Joukkueen pelaaminen oli korkealla tasolla ja onnistui pudottamaan paremmin rankattuja joukkueita turnauksesta. Turnauksen palkintopotti oli 2000€, mutta FC Lahti Menace jäi juuri rahasijojen ulkopuolelle sijoittuen neljänneksi.

CWL, Dallas USA
Peli: Call of Duty

FC Lahti Menacen Call of Duty -joukkue lähtee joulukuussa Yhdysvaltoihin. Dallasissa järjestetään Call of Duty World League -turnaus, jossa kilpaillaan 200’000 USD palkintopotista. Ota FC Lahti Menacen sosiaalisen tilit seurantaan ja ole CoD –joukkueen mukana kun he taistelevat 200’000$ palkintopotista.

Seuraa FC Lahti Menacen päivittäistä tekemistä sosiaalisen median kanavissa! Ota kanavat seurantaan ja heittäydy rohkeasti elektronisen urheilun maailmaan.

Facebook
: https://www.facebook.com/FCLahtiMenace/
Twitter: https://twitter.com/FCLahtiMenace
Instagram: https://www.instagram.com/fclahtimenace/