placeholder

​FC Lahti kohtaa espanjalaisen FC Ascón

Kuhnurit saapuivat myöhään lauantaina Saloun kaupunkiin Espanjaan ja sunnuntaina edessä oli ensimmäinen harjoituspäivä. Puitteet ovat päävalmentajan Toni Korkeakunnaksen mukaan erinomaiset.

– Olosuhteet ovat kunnossa, keli hyvä ja harjoituskentät lyhyen matkan päässä. Ei ole mitään valittamista. Tämä tekee hyvää koko joukkueelle, ”Toke” uskoo.

FC Lahti kohtaa tänään Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan FC Ascón, joka taistelee tällä hetkellä paikastaan Segunda B:hen. Vastustajalla ei ole tässä kohtaa kuitenkaan niin väliä. Viikon suurin panostus on ehdottomasti tulevana perjantaina, jolloin FC Lahti kohtaa harjoitusottelussa ruotsalaisen Falkenbergs FF:n.

– Tämä on enemmänkin peluutuspeli, jossa katsotaan taktisia asioita ja annetaan laajalla rintamalla peliaikaa. Falkenbergs FF on se viikon kliimaksi, mutta tietysti myös tässä ottelussa on kaikilla mahdollisuus näyttää osaamistaan.

Korkeakunnas kertoi, että alkuviikosta Salouhun on tulossa muutama pelaaja testattavaksi.

– Haemme hyökkäyspään pelaajia, sentteriä ja kymppipaikkaa. 2-3 pelaajaa olisi tarkoitus saada tänne testiin. Yksi ehkä pelaa jo tänään, ”Toke” paljastaa.

FC Lahti kohtaa FC Ascón tänään Suomen aikaa klo 19.00.

FC Lahden kausikortit kätevästi verkkokaupastamme: https://www.seamchip.fi/fclahti