placeholder

​FC Lahti ja Timi Voutilainen sopimukseen

Reippaan kasvatti on urallaan pelannut myös Sveitsin FC Bernin organisaatiossa. 184-senttinen ja 19-vuotias Voutilainen on pelannut 10 ottelua kahden edellisen kauden aikana Kakkosessa FC Lahti Akatemian riveissä. Hän oli myös mukana tänä talvena ASM-paikan saavuttaneen FC Lahti A:n riveissä kantaen välillä kapteenin nauhaa.

Voutilainen on tullut tunnetuksi A-nuorissa rauhallisesta pallollisesta pelistä ja hyvistä avauksista. Avaukset mies lukeekin omaksi vahvuudekseen. Nuorukainen odottaa, että saisi peliaikaa ensin lainan kautta ja myöhemmin hän toivoo saavansa mahdollisuuden liigassa.

– Sopimusta on tietysti vähän haettu, joten nyt on hyvät fiilikset. Kaikki lähti 4-vuotiaana Reippaan jalkapallokoulusta ja sieltä ollaan kuljettu tänne asti. Pelasin myös vuoden Sveitsissä Bernissä. Pelin avaaminen ja hyvä fysiikka on minun vahvuuksiani. Tälle kaudelle odotan, että alkukaudesta lähtisin hakemaan peliaikaa lainalta ja toivottavasti loppukaudesta tai myöhemmin tulee mahdollisuuksia päästä liigajoukkueen mukaan, nuorukainen kertoo.

Timi Voutilaisen sopimuksen myötä Lahdella on kasassa 28 pelaajasopimusta. FC Lahti pelaa seuraavaksi sunnuntaina Espoossa, jossa vastaan asettuu FC Honka.