placeholder

​FC Lahti ja Stênio sopimukseen

Stênio siirtyy Lahteen Associação Atlética Portuguesasta Brasiliasta. Hyökkääjä on pelannut urallaan kotimaassaan Real Noroestessa, Social FC:ssa ja AD Itaboraissa ennen Portuguesaan siirtymistään.

Stênio oli FC Lahden testattavana Espanjan leirillä ja hän pelasi myös Lahden riveissä harjoitusottelussa Falkenbergs FF:ä vastaan. Brasilialainen onnistui tekemään ottelussa Lahden ainoan maalin ennen kuin hänet vaihdettiin pois kasvoihin tulleen iskun takia. Päävalmentaja Toni Korkeakunnas uskoo Stênion sopeutuvan hyvin joukkueeseen ja tuovan Lahteen kaivattua viimeistelytaitoa.

– Stênio on hyvin liikkuva ja erittäin aktiivinen pelaaja. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja hän suojaa palloa hyvin. Stênio on myös hyvä viimeistelemään, joten odotan häneltä paljon tehoja ja maaleja. FC Lahdella on joukkueessa paljon nopeutta ja Stênio sopii siihen hyvin. Hän näytti heti ensimmäisissä harjoituksissa ja ottelussa Falkenbergsiä vastaan sopeutuvansa nopeasti Lahden peliin, Korkekunnas kertoo uudesta hankinnasta.

Nuori brasilialainen on itse innoissaan sopimuksestaan. Hän haluaa menestyä ja auttaa joukkuetta menestymään. Lisäksi sopimus on askel eteenpäin hänen urallaan.

– Olen hyvin innoissani sopimuksesta FC Lahden kanssa. Uskon vahvasti, että pystyn auttamaan seuraa ja ottamaan seuraavan askeleen uralleni. Ja ennen kaikkea askeleen eurooppalaiseen jalkapalloiluun, Stênio iloitsee.

Kausikortit Veikkausliigakaudelle 2017 osoitteesta: https://www.seamchip.fi/fclahti