placeholder

​FC Lahti B:n ottelut alkavat

FC Lahti on B-lohkossa, jossa on paikallisvastustaja FC Kuusysin lisäksi pohjoisen joukkueita, kuten RoPS, TP-47 ja OLS. Muut joukkueet ovat FF Jaro, JJK, Ilves ja SJK. Lohkon neljä parasta matkaavat suoraan kesän SM-sarjaan ja viides ja kuudes selviytyvät jatkokarsintaan. Sarja pelataan yksinkertaisena.

Lahti kohtaa kotonaan ensimmäisenä SJK:n 9.2. Lahteen saapuvat myös Jaro, TP-47 ja Ilves. Paikallisottelu FC Kuusysiä vastaan on Kyykän kotiottelu ja se pelataan maaliskuun ensimmäisenä päivänä Mukkulassa.

FC Lahti B:n päävalmentaja Toni Lindberg kehuu nuorta ryhmäänsä. Joukkue on harjoitellut läpi talven. Hänen mukaansa jokainen ryhmän pelaaja tekee yhdessä töitä SM-sarjapaikan saavuttamiseksi.

– Olemme treenanneet nyt yhdessä talven ajan. Pelaajat ovat liikkeellä hyvällä asenteella ja ovat tavoitteellisia. Huomaa, että pelaajat ovat tehneet hyvät pohjat. Jokainen paiskii hommia yhdessä SM-paikan eteen. On ilo valmentaa tätä joukkuetta. Tekemisestä on välittynyt kuva, että pelaajat haluavat kehittyä ja mennä eteenpäin, Lindberg kehuu.

Hallitsevan Suomen mestarin FC Lahti A:n karsinnat alkavat puolestaan 20.1.2019 vierasottelulla Gnistania vastaan.

FC Lahti B

Ahonen Tony
Babiker Asaad
Floor Veeti
Huttunen Eemeli
Inkinen Topias
Jaakkola Matias
Kautonen Tuomas
Koskipalo Daniel
Kouhia Samuel
Kuzniarek Tymek
Kytölaakso Pietro
Laiho Veeti
Leiponen Leevi
Leskinen Tommy
Linna Onni
Mikkonen Eemeli
Multanen Olli-Pekka
Munukka Kalle
Mäyränen Miiko
Pekkanen Onni
Penttilä Eelis
Rantala Alex
Sovasto Eemil
Varjovirta Sami
Volkov Nikita

Vastuuvalmentaja

Toni Lindberg

Valmentaja

Jani Tanska

Joukkueenjohtaja

Antti Mikkonen