​FC Lahti B voitokas, A:lle kirvelevä tappio

Lauantaina FC Lahti B sai vieraakseen B-poikien Ykkösessä Peli-Karhut Kotkan Karhulasta. Lahti vei ottelun nimiinsä lukemin 4-2 Samuel Kouhian, Kalle Munukan, Tymek Kuzniarekin ja Topias Inkisen maaleilla. Voitto nosti FC Lahti B:n sarjassaan yhdeksään pisteeseen, joka oikeuttaa viidenteen sijaan.

FC Lahti A sai puolestaan vastaansa SM-sarjassa Turun Palloseuran. Tiukka ottelu kääntyi lopulta turkulaisten 2-0-voittoon. Liigajoukkueen pelaajista minuutteeja saivat Irfan Sadik, Tim Martinen, Joona Tiainen ja Lassi Forss. Lahti on SM-sarjassa tällä hetkellä kuudentena kuusi pistettä sarjaa johtavaa Atlantista perässä.

FC Lahden yhteistyöseura Lahden Reipas kohtasi lauantaina Helsingissä vuosaarelaisen FC Viikingit Miesten Kakkosessa. Reipas haki arvokkaan vieraspisteen 2-2-tasapelillä. FC Lahden Pyry Lampinen viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Myös Matias Niuta oli Lampisen ohella Viirupaitojen avauksessa ja sai alleen 78 minuuttia.