placeholder

​FC Lahti A on Suomen mestari 2018

Myös edellisestä Lahteen tulleesta A:n mestaruudesta on aikaa, sillä edellisen kerran Lahdessa juhlittiin mestaruutta 2003 FC Kuusysin voittaessa. Yhteensä mestaruus on seitsemäs Lahteen. Reipas on voittanut mestaruuden neljästi ja Kuusysi kahdesti.

Pitkän kauden aikana FC Lahti osoitti venymistä tiukoissa paikoissa. Joukkue nousi useasti tappioasemasta pisteille ja onnistui kääntämään tiukat pelit itselleen. Toisaalta Lahti teki sarjassa eniten maaleja, 78 ja miehitti maalipörssin kolme ensimmäistä sijaa. Irfan Sadik voitti 19 maalillaan ja Tomi Kult ja Tim Martinen täydensivät kolmikon. Kumpainenkin iski sarjan aikana 11 osumaa. Myös lahtelaisten puolustus oli pitävä, sillä 18 ottelussa joukkue päästi vain 22 maalia.

FC Lahti voitti mestaruuden neljän pisteen erolla toiseksi tulleeseen Ilvekseen. Pronssia sarjassa voitti FC Espoo. Tämän vuoden mestarit ovat kutsuttuna sunnuntain Veikkausliigaotteluun FC Lahti – TPS.

Lue vielä viimeisen ottelun raportti ja jälkitunnelmat tästä → https://www.fcreipas.fi/…/4885/ottelut/188999/otteluraportti

Tai katso FCLahtiTV:n juttu tästä → https://www.youtube.com/watch?v=Inih3vA1poY