placeholder

​FC Lahden uudet pelipaidat julkaistu

Ykkösasu on kokonaan musta ja siinä on kevyitä harmaita vaakaraitoja. Pelinumerot ovat tänä vuonna venetsianpunaiset ja niitä koristaa FC Lahden vaakuna.

Pelipaidassa on tuttuun tapaan sisäilmaratkaisuihin erikoistuneen Haltonin logo. Myös Stadium, perinteinen lahtelainen perheyritys Sinuhe ja paikallinen Lahti Energia näkyvät FC Lahden paidassa. Aikaisempina vuosina shortseja koristanut ohjelmistoyritys Planmillin tunnus siirtyy täksi vuodeksi pelipaitaan. Uusina logoina paitaa koristaa heinolalaisen muoviyhtiön Wiitta OY:n ja metallialan Prima Powerin tunnukset. Niskassa on työkalujen parissa työskentelevän Toolpointin logo.


Yhteistyökumppaneina shortseissa jatkavat tutuilla paikoilla italialaisia makuelämyksiä tarjoava Mamma Maria ja Etelä-Suomen Sanomat. Terveystalon logo koristaa puolestaan shortsien takamusta.

FC Lahden kakkosasu on tänä vuonna valkoinen mustia sukkia lukuunottamatta. Valkoista pelipaitaa koristavat venetsianpunaiset vaakaraidat ja numerot. Shortsit ovat viime kauden tapaan valkoiset.

Tänä vuonna FC Lahdella on myös ensimmäistä kertaa käytössään kolmosasu. Kolmosasun paita on punainen. Shortsien ja sukkien värit riippuvat vastustajan kotiväreistä. Kaikkien paitojen selkämyksissä on pelaajien nimet.

– FC Lahden asut uudistuvat hieman. Olemme menneet samalla samanlaisella asulla viimeiset kolme vuotta, joten oli aika uudistaa FC Lahden paitamallia. Kotipeliasu on perinteisesti lahtelaisille tuttu kokomusta. Tällä kertaa FC Lahden logosta tuttua venetsianpunaista on myös peliasuissa pelinumeroissa. FC Lahti pelaa tälläkin kaudella Veikkausliigan tyylikkäimmissä peliasuissa, kertoo paidan suunnitellut muotoilija Taneli Okkonen.

Ensimmäisen kerran paidat nähdään liiga-avauksessa Turun Palloseuraa vastaan 8.4. Kisapuistossa. Liput ennakkoon Ticketmasterista: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-lahti-tps-lippuja/226601