​FC Lahden nuoret jälleen tulessa

FC Lahti A vieraili lauantaina kauden viimeisessä ottelussaan HJK:n vieraana Helsingin Töölössä. HJK vei pisteet Anthon Kärjen ensimmäisen jakson maalilla. FC Lahti jäi SM-sarjassa lopulta kymmenenneksi. Kultaiset mitalit ripustettiin Kuopion Palloseuran kaulaan.

FC Lahti B vieraili puolestaan Kouvolassa KJP:n vieraana. Lahti nautiskeli komean 3-0-voiton. Lahden maaleista vastasivat Kalle Munukka, Matias Jaakkola ja Tymek Kuzniarek, jolle maali oli jo kauden 23. FC Lahti B nousi voitollaan B:n Ykkösessä lohkonsa neljänneksi. Lahti pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina, kun Lahteen saapuu PEPO/IPS.

Lahden Reipas pelasi lauantaina kauden viimeisen kotiottelunsa. Vierailija PEPO meni ensimmäisellä jaksolla johtoon Jonathan Dunyinin rangaistuspotkumaalilla. Vajaamiehinen Reipas kampesi toisella jaksolla itsensä tasoihin Tomi Kultin kauniilla yläkulmanostolla ja hetkeä myöhemmin Kult alusti yhdessä Lassi Forssin kanssa Irfan Sadikin johtomaalin. PEPO tasoitti ottelun vielä lisäajalla Tomi Karttusen ehdittyä ensimmäisenä Roope Järvisen torjumaan palloon. FC Lahden pelaajista Sadikille tuli 69 minuuttia ja Kultille 89. Lassi Forss pelasi täyden ottelun. Reipas pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina vieraissa Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan.

Kakkosessa lainalla oleva Matias Niuta pelasi täyden ottelun NJS:n kaataessa Kouvolan Sudet lukemin 7-1. Keskikentän puolustavassa roolissa viihtyvä Niuta oli vahvasti alustamassa yhtä Palokärkien maalia. Ykkösen AC Kajaanissa lainalla oleva Tim Martinen puolestaan iski maalin Kajaanin ja TPV:n välisessä maali-ilottelussa. Ottelu päättyi lopulta kajaanilaisten 4-3-voittoon Martisen pelatessa täyden ottelun.