placeholder

​FC Lahden myyntipäällikkö Jussi Länsitalo siirtyy uusiin tehtäviin

FC Lahden myyntipäällikkönä loppuvuodesta 2016 toiminut Jussi Länsitalo jatkaa uusiin tehtäviin ja jättää FC Lahden. Länsitalo kirjoitti ensimmäisen sopimuksen FC Lahden kanssa vuonna 2009. Ennen toimistouraansa hän pelasi FC Lahden paidassa 138 sarjaottelua ja teki 18 maalia. Yhteensä Länsitalo vietti seuran palveluksessa kymmenen kautta.

– Minulle avautui mahdollisuus Hiltille myyntitehtäviin. Mielenkiintoinen tehtävä ja yritys saivat minut tarttumaan tähän uuteen haasteeseen ja uskon, että tämä vie minua omassa elämässäni eteenpäin. On sanomattakin selvää, että lähtö rakkaasta seurasta tuntuu haikealta. Koen, että seura on kehittynyt oman toimistourani aikana ja uskon, että toimintaa viedään järkevästi oikeaan suuntaan tulevaisuudessakin. On ollut hienoa huomata, kuinka Juho-Matti Heikari on tuonut raikkaita ideoita ja ajatuksia mukanansa meidän toimintaamme. Uskon, että hän saa kehitettyä seuraa ja vie toimintaa tehokkaasti eteenpäin. Tahdon kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita yhteistyöstä ja siitä, että olemme vieneet lahtelaista jalkapalloa eteenpäin. Tulen tietysti aina seuraamaan FC Lahtea jatkossakin, joten nähdään katsomoissa, Länsitalo kiittää.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari kiittää Länsitaloa.

-Haluan kiittää Jussia hienosta työstä seuran eteen. Harmi, että tämänkertainen yhteinen matkamme jäi näin lyhyeksi ”stintiksi”, mutta Jussille avautui hieno mahdollisuus edetä urallaan ja omasta kokemuksesta tiedän, että asiat voivat edetä nopeasti. Jussi on kerryttänyt vahvan osaamisen myynnin saralla ja tulee varmasti pärjäämään uudessa roolissaan.

FC Lahden toimiston tiimi järjestäytyy tämän vuoden osalta siten, että yhteistyökumppanuuksista vastaa jatkossa toimitusjohtaja Heikarin lisäksi Simo Kokkonen.

– Olemme käyneet nykyiset yhteistyökumppanit ja olemassa olevat sopimukset Jussin kanssa läpi ja kertoneet heille tulevista muutoksista. Jussilla on ollut iso rooli pienessä organisaatiossamme ja näin ollen vahvistamme tiimiä Simo Kokkosella. Simo on ollut meillä harjoittelussa ja osoittanut tuovansa osaamista myynnin ja markkinoinnin saralle. Näin ollen Simo jatkaa kokopäiväisenä ainakin tämän vuoden loppuun saakka. Saamme tiimiin myös lisävahvistukseksi uuden harjoittelijan Roope Järvisen, Heikari avaa.

FC Lahti kiittää Jussi Länsitaloa ja toivottaa hänelle menestyksekästä tulevaisuutta!