placeholder

​FC Lahden juniorit taistelivat arvokkaita pisteitä sunnuntaina

A-juniorit kohtasivat kärkikamppailussa Kuopion Palloseuran ja B-juniorit puolestaan tarvitsivat voiton TP-47:stä pitääkseen SM-sarjapaikkaunelman hengissä. Molemmat ottelut päättyivät lahtelaisten kannalta hyvin.

Toni Lindbergin ja Jani Tanskan luotsaama FC Lahti B aloitti aamupäivästä Mukkulassa torniolaista TP-47:ä vastaan. Lahti johti jo ottelua 2-0. mutta vierailijat tasoittivat ottelun. Lopulta Sami Varjovirta iski kaksi maalia ja Lahden mahdollisuudet selvitä kesän SM-sarjaan pysyivät hengissä. FC Lahden muut maalit merkittiin Asaad Babikerille ja Pietro Kytölaaksolle.

Pekka Lagerblomin ja Saku Mikkolan valmentama sarjakärki FC Lahti A oli puolestaan jo varmistanut paikkansa SM-sarjassa, mutta lohkon kolmelle parhaalle jaetaan lähtöpisteitä kesän SM-sarjaan. Toisena ollut KuPS oli ottelussa vahva ja siirtyi johtoon. Olle Sälpäkivi punnersi lopulta Mustapaidat tasoihin lisäajalla. Näin ollen Lahti säilytti paikkansa karsintalohkon kärjessä 1-1-tasapelillä.

Lue FC Lahti B:n 4-2-voiton otteluraportti tästä → https://www.fcreipas.fi/…/5977/ottelut/212184/otteluraportti

FC Lahti A:n 1-1-tasapelin raportti on puolestaan luettavissa tästä → https://www.fcreipas.fi/…/5976/ottelut/211690/otteluraportti