placeholder

​ED ja FC Lahti Menace yhteistyöhön

ED on ollut aktiivisesti mukana ja kehittämässä suomalaista elektronista urheilua. Se on monen suomalaisen eSports-tapahtuman näkyvä partneri ja haluaa jatkaa kasvuaan yhteistyösopimuksella FC Lahti Menacen kanssa.

– ED haluaa olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä elektronista urheilua ja pelaamista Suomessa. Koemme, että yhteistyö FC Lahti Menacen kanssa on erinomainen tapa tukea tätä tavoitetta. Valitsimme FC Lahti Menacen yhteistyökumppaniksi sen vahvan brändin ja ennakkoluulottoman ja tulevaisuuteen katsovan asenteen vuoksi, EDin tuotepäällikkö Joonas Eriksson valaisee.

FC Lahti Menace perustettiin elokuussa 2017 ja se on lyhyessä ajassa noussut kohti suomalaista eSports-huippua. FC Lahti Menacen ja Hartwallin ED:n tavoitteet kohtasivat heti ensimmäisissä keskusteluissa ja lähtökohdat kumppanuuteen olivat nopeasti sovittu. Molempien tavoitteena on kasvattaa ja kehittää suomalaista elektronista urheilua ja menestyä lajin huipputapahtumissa.

– On hienoa saada uusi vahva brändi yhteistyökumppaniksi tukemaan organisaatiotamme ja pelaajiamme. ED on ollut isosti mukana elektronisessa urheilussa ja lähdemmekin innolla toteuttamaan uusia projekteja heidän kanssaan tuoden ED-tuoteperhettä näkyviin enemmän. Samalla voimme viedä suomalaista elektronista urheilua eteenpäin, FC Lahti Menacen manageri Teijo Sepponen kertoo.

ED:in logo tulee olemaan FC Lahti Menacen pelipaidassa jo tulevassa LanTrek-tapahtumassa, johon Menace osallistuu kahden joukkueen voimin. Overwatch-joukkue kilpailee OMEN by HP -kilpailussa, kun taas CS:GO-joukkue osallistuu Jimm’s CS:GO Professional -turnaukseen, jonka palkintopotissa on 6000 euroa.

Ota FC Lahti Menace seurantaan sosiaalisessa mediassa ja hyppää elektronisen urheilun kiehtovaan maailmaan.

https://www.facebook.com/FCLahtiMenace/

https://twitter.com/fclahtimenace

http://edenergiajuoma.fi/

#edstayfocused