placeholder

​​FC Lahti ja Mujunen sopimukseen

20-vuotias maalivahtilupaus kerkesi viime kaudella valloittaa jo ykköstorjujan paikan liigassa ennen PS Kemi -ottelussa tullutta vakavaa polvivammaa. Mujunen debytoi FC Lahdessa jo vuonna 2012 Suomen Cupissa ja liigassa debyytti tuli kaudella 2013. Yhteensä liigaotteluita Mujunen on torjunut kuusi, joista voittoon on päättynyt neljä.

Mujunen on innoissaan uudesta sopimuksestaan. Loukkaantumiset alkavat olla takana päin ja nuorukainen pääsee pian harjoittelemaan täysipainoisesti joukkueen mukana. Maalivahdin tähtäimenä siintää myös nouseminen takaisin ikäluokkansa maajoukkueeseen.

– Tunnelmat ovat totta kai nyt todella hyvät, kun pääsee edustamaan kotikaupunkinsa seuraa. Pääsen ensi kuun alusta harjoittelemaan täysipainoisesti joukkueen mukana. Lyhyellä tähtäimellä tavoitteeni ovat jalan kuntoon saaminen ja joukkueen auttaminen kohti menestystä omalla panoksellani. Tietysti haluan päästä myös pelaamaan. Haluan antaa näyttöjä myös Pikkuhuuhkajien suuntaan, Mujunen hymyilee.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on mielissään Mujusen liittymisestä sopimuspelaajien joukkoon. Korkeakunnaksen mukaan Mujunen osoitti viime kaudella olevansa liigatason maalivahti ja tulevalla kaudella hän näkee Mujusen Aleksandr Vasjutinin vahvimpana haastajana.

– Tärkeintä on saada Mujunen ensin pelikuntoon. Hän osoitti jo viime kaudella olevansa liigatasoa. Nyt meillä on vahva maalivahtinelikko, jossa Vasjutin on selkeä ykkönen. Mujunen on kunnossa ollessaan varmasti Vasjutinin kovin haastaja, Korkeakunnas kertoo.

Kausikortit Veikkausliigakaudelle 2017 osoitteesta: https://www.seamchip.fi/fclahti