UNIQUEkoti-Otteluennakko: FC Lahti – FC KTP 10.4.2021

Lauantaina pelataan jälleen ja UNIQUEkoti tarjoaa luettavaksi otteluennakon.

FC Lahti saa harjoitusottelussa vastaansa liiganousija FC KTP:n. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se on nähtävissä FCLahtiTV:ssä.

FC Lahti pääsi viime lauantaina pitkästä aikaa viheriölle ja tuloksena oli 2-0-voitto Ilveksestä. Vaikka pelituntuma oli hieman kateissa, kykeni Lahti pitämään Ilveksen poissa vaarallisilta maalipaikoilta. FC Lahden molemmat maalit lähtivät Chinedu Geoffreyn pallonriistosta. Geoffrey viimeisteli itse jälkimmäisen ja avausmaalista vastasi Jasin Assehnoun.

Lauantain otteluun Lahti lähtee parantamaan ottelutuntumaa. Varmasti poissa ovat maajoukkuereissussa ollut Henri Eninful, Viljami Isotalo, Kari Arkivuo, Daniel Koskipalo ja Asaad Babiker. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli odottaa näkevänsä lauantaina tasonnostoa edelliseen otteluun.

– Odotan näkeväni tasonnostoa jokaisella sektorilla. Olemme karanteenin jälkeen taas viikon rikkaampia, joten tempon ja taktisen kurinalaisuuden pitää olla parempia kuin viime lauantaina, Zeneli tiivistää.

Vierailija FC KTP:n talvi on ollut myös haastava. Kotkalaiset hävisivät kaikki Suomen Cupin karsintaottelunsa ja ainoan maalinkin KTP sai Klubin sählätessä pallon omaan maaliin. Viimeksi KTP kohtasi Kakkosessa pelaavan yhteistyöseuransa Peli-Karhut. PeKa laittoi KTP:n ahtaalle ja siirtyikin ensin johtoon rangaistuspotkusta. KTP kuitenkin kampesi itsensä tasoihin ja voitti lopulta Matias Tammisen rangaistuspotkumaalilla.

KTP:n talvikauden peleissä on ollut ongelmia muun muassa puolustuksessa ja maalipaikkojen luomisessa. Puolustuksen murheena on ollut puolustuslinjan vaihtuvuus, kun kotkalaiset ovat kärsineet loukkaantumisista. Lahdessa muutama kausi sitten pelanneella Paavo Voutilaisella onkin iso vastuu KTP:n puolustuksen pitävyydestä. Hyökkäyspäässä vastuuta kantavat FC Interistä lainalla oleva Tamminen ja Kotkaan palannut Aleksi Tarvonen.

Joukkueet kohtasivat toisensa Suomen Cupin karsinnassa talvella Mukkulassa. Lahti hallitsi peliä suvereenisti ja voitti lopulta 3-0. Maalinteossa onnistuivat Kristian Yli-Hietanen, Jasin Assehnoun ja Arlind Sejdiu.

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se lähetetään suorana FCLahtiTV:n kautta. Lähetyksessä ei ole selostusta.

FC Lahti – FC KTP 10.4.2021 kello 14.00!

Tämänkin otteluennakon tarjosi UNIQUEkoti!

Ottelu näkyy ilmaiseksi FCLahtiTV:ssä!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Lauri Ilola