UNIQUEkoti -otteluennakko: Vuoden viimeinen peli

Perjantaina on luvassa vuoden viimeinen ottelu ja UNIQUEkoti tarjoaa otteluennakon. FC Lahti saa ylimenokauden toisessa harjoitusottelussa vieraakseen Ykköseen nousseen Järvenpään Palloseuran. Joulukuun harjoitusjakso päättyy myös kyseiseen otteluun ja pelaajisto pääsee lyhyelle joululomalle.

FC Lahti kohtasi viime viikolla ylimenokauden ensimmäisessä ottelussa FC Hakan. Molemmilla joukkueilla oli kentällä lukuisia testimiehiä sopimuspelaajien ohella. Lahti vei ottelun nimiinsä komeasti 4-0. Lahtelaismaaleista vastasivat Altin Zeqiri, Matti Klinga, Arlind Sejdiu ja testissä ollut Endrit Mehmeti. Junioreista kentällä erityisesti edukseen esiintyi Nikke Oksanen.

Tulevassa ottelussa Lahti antaa viime viikolla alue- ja maajoukkueleireillä olleille junioreille vastuuta. Sopimuspelaajista sivussa ovat varmasti Lassi Järvenpää, Antonio Reguero, Altin Zeqiri ja Macoumba Kandji. Vaikka ottelussa ei jaeta pisteitä, haluaa FC Lahti päättää vuotensa ehjään suoritukseen ja voittoon.

Vierailija Järvenpään Palloseura nousi kuluneen kauden päätteeksi Ykköseen ja joukkue on aloittanut valmistautumisensa ensimmäiseen kauteensa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Viime viikolla järvenpääläiset kohtasivat harjoitusottelussa PK-35:n. JäPS:n ainokaisen 2-1-tappioon päättyneessä ottelussa teki juuri sopimuksen järvenpääläisten kanssa allekirjoittanut Tony Lehtimäki.

Lahtelaisille tuttuja nimiä JäPS:n edellisen ottelun kokoonpanossa ovat varmasti Hedi Khayat ja Justus Kauppinen. Myös joukkueen päävalmentaja, lahtelaistaustainen Oskari Partonen muistetaan FC Lahden paidasta. Edellisessä ottelussa järvenpääläiset testasivat omia nuoriaan ja lisäksi muun muassa kokenutta Cheikh Tourea. JäPS lähtenee myös Lahtea vastaan hieman kokeilevalla kokoonpanolla.

FC Lahti – JäPS 17.12.2021 Mukkulan kuplassa!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Lauri Ilola