Puolustaja Lassi Järvenpää jatkaa Lahdessa

FC Lahti on käyttänyt puolustaja Lassi Järvenpään option. Näin ollen Järvenpää jatkaa Lahdessa myös kauden 2023. Viime talvena Lahteen siirtynyt Järvenpää pelasi lahtelaispaidassa päättyneellä kaudella yhdeksän liigaottelua.

Monipuolisena ja hyökkäyksiä vahvasti tukevana puolustajana tunnettu Lassi Järvenpää jatkaa FC Lahdessa mieluusti. Tässä kuussa 26 vuotta täyttävä Järvenpää on urallaan pelannut 125 ottelua pääsarjassa. Loukkaantumiset sotkivat Järvenpään päättynyttä kautta ja mies haluaa näyttää kyntensä tulevalla kaudella.

– Loukkaantumiset rikkoivat tätä kautta hieman. Toivottavasti saan ensi kaudella ehjän kauden. On kiva jatkaa täällä Lahdessa myös tulevalla kaudella, perjantaina syntymäpäiviään viettävä Järvenpää kertoo lyhyesti.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila on tyytyväinen Järvenpään jatkoon Lahdessa. Hän toivoo, että Järvenpään vahvuudet pystytään tulevalla kaudella hyödyntämään paremmin joukkueen hyväksi. Mannila alleviivaa, että Järvenpää on erittäin monipuolinen pelaaja.

– Lassi on monipuolinen ja tulevalla kaudella monikäyttöinen pelaaja. Hänen monipuolisuutensa tuo lisäarvoa meille. Toivottavasti pystymme käyttämään hänen vahvuutensa paremmin tulevalla kaudella joukkueen hyväksi, Mannila summaa.

FC Lahdella on koossa ensi kaudeksi Järvenpään sopimuksen myötä 11 pelaajasopimusta. Muut sopimuspelaajat ovat Vilho Huovila, Onni Hänninen, Viljami Jokiranta, Akseli Puukko, Juho Pirttijoki, Altin Zeqiri, Eemeli Virta, Pyry Lampinen, Samuel Pasanen ja Anton Munukka.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala